Το καλύτερο brunch της Αθήνας μόνο στο NEW Hotel! Το αγαπημένο spot των Αθηναίων φέρνει και νέα λαχταριστά πιάτα

Η αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων – και όχι μόνο – επιστρέφει. Το πιο φημισμένο brunch της πόλης ξεκινάει και πάλι στο NEW Hotel.

Οι γεύσεις, το vibe, ο χώρος, όλα εκείνα που έκαναν το brunch του NEW Hotel το αγαπημένο ολόκληρης της Αθήνας επιστρέφουν και πάλι. Από τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου τα ραντεβού μας για brunch θα δίνονται ξανά Νικοδήμου και Φιλελλήνων 16, στα εστιατόρια του NEW Hotel όπου η πρωτοποριακή αισθητική των αδερφών Campana γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τις εμπνευσμένες γεύσεις που ετοιμάζει ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης.

Για τη νέα σεζόν το brunch εμπλουτίζεται με πιάτα που έχουν αρώματα ελληνικά: French toast με καραμελωμένο παραδοσιακό τσουρέκι, λουκουμάδες με παγωτό βανίλια και μαριναρισμένες σταφίδες σε κονιάκ, παραδοσιακή πίτα ημέρας, αυγά καγιανά με σύγκλινο και φέτα Καλαβρύτων, υπέροχα, μυρωδάτα προζυμένια ψωμιά και πολλά άλλα ακόμα με ντόπια υλικά και τεχνικές που ξυπνούν αναμνήσεις από τυπικές οικογενειακές Κυριακές. Βέβαια, από το μενού δεν λείπουν ούτε οι κλασικές αγαπημένες γεύσεις του brunch όπως τα pancakes, οι φρεσκοψημένες σφολιάτες και το talk-of-the-town “smashed beef burger” με American Angus. Επιπλέον μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και sandwiches, αλλά και τα περίφημα “smoothies” σας περιμένουν να τα απολαύσετε στο ξεχωριστό περιβάλλον των εστιατορίων του NEW Hotel.

Όλους τους χώρους του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο από τη Βραζιλία, οι αδερφοί Campana. Γνωστοί παγκοσμίως για την καινοτόμο προσέγγιση τους στο σύγχρονο design, στο NEW Hotel έχουν επικεντρωθεί στην επανάχρηση και αναβάθμιση ανακυκλώσιμων υλικών – το λεγόμενο upcycling. Αν στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τις αγαπημένες γεύσεις του brunch, προσθέσει κανείς και την μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου στην είσοδο της Πλάκας, έχει τον ιδανικό προορισμό για Σαββατοκύριακα απόδρασης στο κέντρο της πόλης.

 

 

Δείτε εδώ το νέο μενού!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ