Εντυπωσιακές εμφανίσεις της Βασίλισσας Ματθίλδης: Το εκκεντρικό Dries Van Noten maxi - Το κόκκινο καπέλο & Clutch Dior

Υπέρκομψη η Βασίλισσα του Βελγίου!

Η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου εντυπωσίασε ως "οικοδέσποινα" του Πορτογάλου Πρόεδρου Marcelo Rebelo de Sousa ενόψει της τριήμερης κρατικής επίσκεψής του στο Βέλγιο, με τις απίθανες στυλιστικές επιλογές της.

Μαζί με τον Βασιλιά Φίλιππο χάρισαν στον Πορτογάλο Πρόεδρο όμορφες στιγμές στη χώρα τους.

Σε μια από τις εμφανίσεις της η Βασίλισσα Ματθίλδη φόρεσε ένα φοβερό maxi φόρεμα του οίκου μόδας Dries Van Noten. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φόρεμα σε μπλε με κόκκινες φλοράλ λεπτομέρειες και μια ξεχωριστή πινελιά στον ώμο.

Το συνδύασε με κόκκινο τσαντάκι και ασορτί κλασικές γόβες.

Σε άλλη περίπτωση, η Βασίλισσα Ματθίλδη επέλεξε ένα cape dress του σχεδιαστή Maison Natan. Φόρεσε ένα midi λευκό φόρεμα με κόκκινο μοτίβο και κόκκινη κάπα.

Απογείωσε το outfit με κόκκινο καπέλο και clutch τσαντάκι Dior, καθώς επίσης και ασορτί χρώματος δερμάτινα γάντια και παππούτσια.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Φίλιππος - Βασίλισσα Ματθίλδη: Υποδέχτηκαν τον Πορτογάλο πρόεδρο - Ποιο ελληνικό brand επέλεξε η royal; (φωτό)

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, ικανοποιημένος με την άψοφη φιλοξενία προσκάλεσε τον βασιλιά και τη βασίλισσα του Βελγίου σε συναυλία fado για να τους ευχαριστήσει. Το fado έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Αυτό το λαϊκό μουσικό στυλ ξεκίνησε από τη Λισαβόνα τον 19ο αιώνα και εκφράζει την "πορτογαλική Saudade", ένα μείγμα μελαγχολίας, δυσαρέσκειας, θλίψης και χαράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ