Τζο Μπάιντεν: Η στιγμή που διηγείται την πιο τραγική μέρα της ζωής του - ''Μου είπαν η σύζυγός σας και η κόρη σας είναι νεκρές'' (φωτό - βίντεο)

H ημέρα που άλλαξε η ζωή του μια για πάντα! 

Επίσκεψη αστραπή πραγματοποίησε προχθές 18/10 ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ και κατά τη διάρκεια αυτής αναφέρθηκε στην δική του οικογενειακή τραγωδία από το 1972.

Ανέφερε το δικό του τραύμα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με την Dr. Jordanna Hadas Koppel. Ήταν μία από τις πολλές συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος με τους πρώτους ανταποκριτές και όσους έχασαν αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια των εντυπωσιακών επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου.

 

H γιατρός περιέγραψε ότι έλαβε το τηλεφώνημα να προετοιμαστεί για ένα "συμβάν μαζικών ατυχημάτων", κάτι για το οποίο, όπως είπε, δεν θα μπορούσε ποτέ να προετοιμαστεί.

Λέει ότι περιέθαλψε στρατιώτες, πολίτες, "αλλά κυρίως παιδιά", αναφέρει η Daily Mail. 

Δείτε επίσης: Mιχάλης Ιγνατίου: Ο Μπάιντεν σιχαίνεται τον Νετανιάχου αλλά έσπευσε … στο Ισραήλ - Πάντως, η ώρα ήρθε για να κλωτσήσουν τον “εξοργισμένο” Ερντογάν!

Κάποια μωρά κάηκαν στην αγκαλιά της μητέρας τους, κάποια με ιστορίες από τις οποίες δεν νομίζω ότι θα συνέλθουν ποτέ", είπε.
 

 

"Φροντίζω τα παιδιά των Παλαιστινίων, φροντίζω τα παιδιά των Εβραίων,

"Όταν με παίρνουν τηλέφωνο στο σπίτι το βράδυ ότι κάποιος δεν είναι καλά, δεν ρωτάω από πού είναι", είπε στον πρόεδρο.

Τότε ο ίδιος παράθεσε την δική του τραγική ιστορία. 

 

 

Ο Μπάιντεν, μιλώντας σχεδόν ψιθυριστά, της μίλησε για την ημέρα που τον στοίχειωσε για πάντα και συνέβη , πριν από πέντε δεκαετίες.

"Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι η γυναίκα και η κόρη μου ήταν νεκρές", είπε ο Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν την ευχαρίστησε και μίλησε για τους επαγγελματίες υγείας που φρόντισαν τους μικρούς του γιους, τον Μπο και τον Χάντερ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ