Τζον Στάμος: ''Ήμουν 11 χρονών όταν κακοποιήθηκα σεξουαλικά από την baby sitter - παρίστανα τον νεκρό για να την διώχνω … - o αλκοολισμός & η αποτοξίνωση

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι δυσάρεστες αναμνήσεις ξύπνησαν κατά τη διάρκεια της συγγραφής των επερχόμενων απομνημονευμάτων του, If You Would Have Told Me, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

Ο John Stamos μίλησε για πρώτη φορά για μια τραυματική περίοδο από την παιδική του ηλικία.

Ο 60χρονος ηθοποιός του Full House αποκάλυψε στα επερχόμενα απομνημονεύματά του με τίτλο If You Would Have Told Me, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Οκτωβρίου, ότι έζησε σεξουαλική κακοποίηση.

Αυτό φέρεται να συνέβη στα χέρια της πρώην μπέιμπι σίτερ του.

 

Ο Stamos είπε αποκλειστικά στο PEOPLE ότι "χρειάστηκε να γράψω ένα βιβλίο" για να συνειδητοποιήσω ότι οι υποτιθέμενες ενέργειές της ήταν ανάρμοστες.

"Ένιωσα ότι το θυμόμουν ελαφρώς. Ήταν πάντα εκεί, αλλά το έκρυβα, όπως κάνουν οι άνθρωποι με αυτά"

 

Εκείνη την εποχή, ο Stamos "δεν το είπε" σε κανέναν, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. "Ήταν σαν να παριστάνω τον νεκρό για να σταματήσει. Αλλά δεν ήταν εντελώς επιθετική", θυμάται.

Ο Stamos το σκέφτηκε για πρώτη φορά γράφοντας έναν ευχαριστήριο λόγο για ένα βραβείο που έλαβε κάποτε για την υπεράσπισή του υπέρ των κακοποιημένων παιδιών. "Άρχισα να το γράφω, και τότε ήταν που πραγματικά βγήκε στην επιφάνεια".

 

 

 

 

Αν και ο ηθοποιός έγραψε για την κακοποίηση στα απομνημονεύματά του, ήταν μόνο μια σελίδα επειδή δεν ήθελε το βιβλίο του να ταυτιστεί με αυτό το γεγονός.

Ο Στάμος δεν ήθελε επίσης το επίκεντρο του μυθιστορήματός του να είναι ο γάμος και το διαζύγιό του με τη Rebecca Romijn – αλλά μίλησε στο People για τον τρομερό χωρισμό τους.

 

 

 

 

«Απλά τη μισούσα», παραδέχτηκε ο Στάμος για την πρώην του. «Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πολύ τη μισούσα και αυτό κατέστρεψε τη ζωή μου». Ενώ θεωρούσε την ηθοποιό «διάβολο» μετά το χωρισμό τους, ο ίδιος αργότερα συμφιλιώθηκε με την ιδέα ότι είχε το ίδιο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση του γάμου τους.

Αυτός και η Romijn σπάνια μιλούσαν για τον χωρισμό τους που έγινε το 2004, οριστικοποιώντας το διαζύγιό τους τον επόμενο χρόνο και προχωρώντας με την Caitlin McHugh και τον Jerry O’Connell, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ