Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση αποκαλύπτει το λόγο που απέχει από τα social media - "Οι εικόνες αυτές δεν μου είναι διαχειρίσιμες πλέον" (φωτό)

Εξηγεί αναλυτικά

Διάλειμμα από τα social media έχει επιλέξει να κάνει η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Λίγο μετά το μεσημέρι η δημοφιλής ακτιβίστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους 104 χιλιάδες ακολούθους της. το λόγο που αποφάσισε να απέχει από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Έχω επιλέξει συνειδητά να απέχω από τα social media για λίγο καιρό. Οι εικόνες από τη Γάζα δεν μου είναι πλέον διαχειρίσιμες και δυστυχώς είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι αδύναμη και ανήμπορη να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Όταν η ψυχική μας υγεία χτυπάει καμπανάκια κάνουμε ένα βήμα πίσω για να καταφέρουμε να κάνουμε δύο βήματα μπροστά»

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: ''Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του ή μια... σπρωξιά'' - η συγκινητική ανάρτηση της για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη

Να σημειώσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση συχνά παίρνει θέση δημόσια πάνω σε σοβαρά ζητήματα.

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Συγκλονίζει μιλώντας για το "ταξίδι" της μητρότητας - Κλείστηκα στον τάφο του πατέρα μου για να ζητήσω βοήθεια (φωτό)

Ωστόσο, ο πόλεμος και οι συγκλονιστικές εικόνες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου την έχουν "παγώσει" ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ