Γεωργιάννα Νταλάρα για τον πατέρα της: "Τον εκτιμώ ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί" - "Η μαγκιά είναι να κρατήσεις το επίθετο"

Η Γεωργιάννα Νταλάρα μιλάει για τον πατέρα της και μας παρουσιάζει την τέχνη της.

Η κόρη του γνωστού μουσικού Γιώργου Νταλάρα, η Γεωργιάννα Νταλάρα, έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Στούντιο 4", όπου μίλησε για τον πατέρα της, αλλά και για την τέχνη στη ζωή της.

«Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από ‘κει και πέρα φέρεται δίκαια προς την οικογένειά του και προς αυτούς που αγαπάει», επισημαίνει στην κάμερα της ΕΡΤ η Γεωργιάννα Νταλάρα, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί».

Ο τραγουδιστής και μουσικός Γιώργος Νταλάρας από την πλευρά του είπε ότι: «Κατάλαβα ότι η Γεωργιάννα είχε καλλιτεχνική φλέβα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ξεκίνησα αργά, με τάξη και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να κάνει άλματα. Είναι αξιοθαύμαστη».

«Ο πατέρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει αυτό το λάθος. Είναι θέμα ωριμότητας νομίζω, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Νταλάρας.

Στη συνέχεια η κόρη του πρόσθεσε: «Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο. Επειδή δεν είχα αδέλφια και είχα φίλους αγόρια, ίσως να επηρεάστηκα από αυτό».

«Όλοι έχουμε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι μου στάθηκε εμπόδιο σε κάτι. Οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό, κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα, θα ήταν όμως μέγα λάθος, γιατί θα ήταν αποφυγή», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Νταλάρας: «Το όνομά μου δεν είναι μόνο το επώνυμό μου - Για αυτό δεν δουλεύω σε αυτές τις νυχτερινές απολαύσεις» (βίντεο)

Η Γεωργιάννα Νταλάρα παρουσίασε την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Βουνά, ζώα και ξωτικά" στην γκακερί " 7" στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ