Αλλάζει πάνες ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο 8 μηνών μωρό του; Η κορούλα του από την 46χρονη σύντροφο του, ο 11χρονος γιος, τα εγγόνια

Τι είπε σε συνέντευξη του

Μπαμπάς για 7η φορά έγινε λίγους μήνες πριν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Ο 79χρονος ηθοποιός απέκτησε ακόμη μία κορούλα μαζί με την 46χρονη σύντροφο του.

Διαβάστε ακόμη: Μπαμπάς στα 79 ο Robert De Niro! Μόλις ανακοίνωσε το 7ο παιδί του από την 4η σύντροφο του ηλικίας 46 ετών! (βίντεο)

Συγκεκριμένα, η Gia Virginia Chen-De Niro, γεννήθηκε στις 6 Απριλίου και ζύγιζε 3,7 κιλά!

Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ μίλησε στον "Guardian" και αποκάλυψε ότι, 

«Δεν γίνεται πιο εύκολο. Είναι αυτό που είναι και είναι εντάξει. Δηλαδή, δεν κάνω και κάτι πολύ κουραστικό. Απλά είμαι εκεί και στηρίζω την κοπέλα μου. Εκείνη κάνει όλη τη σκληρή δουλειά. Αλλά έχουμε και βοήθεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

«Φυσικά και το απολαμβάνω. Με ένα μωρό όλα είναι διαφορετικά από ό,τι με το 11χρονο παιδί μου, τα ενήλικα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Όλα είναι διαφορετικά πλέον».

Τέλος πρόσθεσε: «Λοιπόν, δεν μιλάω στα ενήλικα παιδιά μου με τον τρόπο που μιλάω στο μωρό μου ή με τον τρόπο που μιλάω στο 11χρονο παιδί μου, αν κι είναι αρκετά έξυπνο».

Ο Robert de Niro είναι ο πάτερ φαμίλιας του Hollywood

Το νέο μέλος ήρθε να προστεθεί στα άλλα έξι παιδιά της οικογένειας De Niro μεταξύ των οποίων η 51χρονη Drena και ο 46χρονος Raphael τους οποίους ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώην του, Diahnne Abbott.

Διαβάστε ακόμη: Robert De Niro: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του - Τι όνομα θα δώσει στο 7ο παιδάκι του; (φωτό - βίντεο)

Oι 27χρονοι δίδυμοι γιοι του Aaron και Julian είναι καρποί του έρωτα του ηθοποιού με την Τοukie Smith. Ο De Niro είναι επίσης μπαμπάς του 25χρονου Elliot και της 11χρονης Helen από τον γάμο του με την Grace Hightower. Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ