Σταμάτης Γαρδέλης: "Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ" - Τι απαντά για το περιστατικό με τον Ξιαρχό

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε από το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και μιλάει για την εμπειρία του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης επέστρεψε στην Αθήνα μετά την αποχώρησή του από το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, από το οποίο έγινε κιόλας viral μια σκηνή.

Ο ηθοποιός σε κάποια φάση του παιχνιδιού πλησίασε πολύ τον χορευτή και χορογράφο, Τάσο Ξιαρχό. Στην κάμερα φάνηκε να προσπαθεί να τον φιλήσει. 

Το περιστατικό σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες των social media. Ωστόσο, ο ίδιος δίνει τη δική του εκδοχή.

“Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω τον Ατλαντικό πάνω μου. Δεν θα πω τι έγινε με τον Ξιαρχό.", είπε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, "I'm a Celebrity".

“Έχω σκεφτεί την πολιτική αλλά θέλω να έχω καθαρή κι ελεύθερη γνώμη. Θα μπορούσα να είμαι ένας image maker κάποιων πολιτικών. Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ”.

“Δεν ξέρω αν δέχτηκα πρόταση για σίριαλ, έχω τον μάνατζερ που τρέχει”, ανέφερε σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα".

Διαβάστε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: «Ένα βράδυ πήγε να με μαχαιρώσει γυναίκα λόγω ζήλειας - Υπήρξε πάλη» (βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε μιλήσει ξανά για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό και την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης.

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου είπε τα εξής:

«Νιώθω πολύ κουρασμένος, έχω ένα υπερατλαντικό ταξίδι πάνω μου αλλά και πολύ ενθουσιασμένος ταυτόχρονα. Είμαι καλά που είμαι εδώ. Είμαι καλά που έκανα όλο αυτό το ταξίδι και όλη αυτή την περιπέτεια».

«Πιο κοντά ήρθα με τον Νίκο (σ.σ. Αναδιώτη) από το αεροπλάνο γιατί έστηνα κάποιους ρόλους. Τον είχα κάνει Άρη και Πλούτο.

Έπαιζα και με τον Τασούλη (σ.σ. Ξιαρχό), έλεγα πως στις καλές του στιγμές είναι ο «Αλκιβιάδης μου» και εγώ ο Σωκράτης και στις… μπριλάντε του στιγμές πως είναι ο καλικάντζαρος. Εξού και το Αλκίντζαρος».

«Ήταν το αστείο μας, ο Κασσελάκης και ο Τάιλερ. Αυτό, δεν ξέρω και πως ειπώθηκε το πράγμα αλλά πάντα υπήρχε μία περιπαικτική διάθεση σε όλο αυτό το πράγμα.

Με τον Τάσο τα λέγαμε πολύ και γελάγαμε, δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί. Ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ και να είναι αιρετικός.

Ένα καλικαντζαράκι είναι για μένα» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Τέλος, ο Σταμάτης Γαρδέλης σημείωσε ότι δεν φίλησε τον Τάσο Ξιαρχό και ότι απλά τον πλησίασε πολύ κοντά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ