Vinage pic: Μια απροσδόκητη συνάντηση - Ο Μπένι Χιλ, συναντά τον Μιχάλη Μενιδιάτη το '80

 Ο Άγγλος κωμικός Μπένι Χιλ, ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής στην Ελλάδα στις δεκαετίες του 70 και 80.... 

Mία σπάνια και vintage φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Η ίδια, έχει στην συλλογή της σπάνια κλικ με Έλληνες και ξένους celebrities που άφησαν ιστορία και τις αναρτά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram . 

Αυτή την φορά παρουσίασε  μια σπάνια φωτό τον  Άγγλο κωμικό Μπένι Χιλ και τον Μιχάλη Μενιδιάτη.

Την ανάρτησή της συνόδευσε με μια ιστορία για την συνάντηση των δυο αντρών: Μια απροσδόκητη συνάντηση: Ο Άγγλος κωμικός Μπένι Χιλ, ιδιαιτέρως δημοφιλής στην Ελλάδα στις δεκαετίες του 70 και 80, συναντά τον Μιχάλη Μενιδιάτη στην «Φαντασία». Ο πρωταγωνιστής του περίφημου «The Benny Hill show» είχε έρθει στην Αθήνα στα μέσα της δεκαετίας του 80.

Ο ιδιόρρυθμος κωμικός δεν είχε παντρευτεί ποτέ, και παρότι η παγκόσμια επιτυχία του show τον είχε κάνει εκατομμυριούχο, εκείνος έμενε σε ένα μικρό διαμέρισμα κοντά στα στούντιο της Thames Television, της εταιρίας παραγωγής του show του, η οποία το 1989 αποφάσισε ξαφνικά να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τρία χρόνια αργότερα θα έφευγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια από νεφρική ανεπάρκεια.

Οι προτιμήσεις του κοινού είχαν πλέον αλλάξει και η αίσθηση του χιούμορ του για την οποία είχε δεχτεί ούτως ή άλλως πολλές επικρίσεις δεν ήταν πλέον αποδεκτή ή δημοφιλής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ