Στέφανος Κασσελάκης: Αγκαλιά με τον Σταμάτη Κραουνάκη - Παρακολούθησε την συναυλία του με τον Τάιλερ (φωτό)

Δείτε τι επέλεξε να φορέσει το ζευγάρι!

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το βράδυ της Παρασκευής το "παρών" στο Ηρώδειο για την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη με τίτλο "Έρως ανήκατε μάχαν".

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του Τάιλερ απόλαυσαν τη μουσική βραδιά στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Έπαιξε μπάλα με την ομάδα της «Αυγής» - Αποχώρησε τραυματισμένος από τον αγώνα

Μάλιστα κατά την είσοδό τους στο Ηρώδειο ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ήδη στη σκηνή και τους υποδέχθηκε θερμά και τους δύο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς τον πρόεδρο, καλώς τον Τάιλερ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάθισε στην πρώτη σειρά και απόλαυσε την μουσική παράσταση, ενώ αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό του και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Στο τέλος της παράστασης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ έσπευσαν να συγχαρούν τον Σταμάτη Κραουνάκη για την παράσταση που έδωσε και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε ένα λευκό ριγέ πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με γκρι παντελόνι, ενώ ο σύντροφός του έκανε ένα total black outfit. 

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Nα σημειώσουμε πως τελευταία φροά που είδαμε τον κο. Κασσελάκη, ήταν όταν πήγε να παίξει μπάλα  στα γηπεδάκια στο Καλαμάκι, όπου η ομάδα της «Αυγής» αντιμετώπισε εκείνη του ALPHA, σε φιλικό προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Τύπου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ