Aυριο στον Πύργο Ηλείας η Αντζελίνα Τζολί- Μαρία Κάλας: Θέλει να μείνει στην θαλαμηγό του Ωνάση - Εκει που πλέχτηκε το ειδύλλιο με την σοπράνο

Τόσο η Αντζελίνα Τζολί όσο και άλλη η σπουδαία ηθοποιός, Βαλέρια Γκολίνο, βρίσκονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Στην αναμονή βρίσκονται οι κάτοικοι της Ηλείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου, από μέρα σε μέρα θα καταφτάσει στο μέρος η Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί στον νομό την Κυριακή, για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEST ONLINE SOURCE ABOUT ANGELINA JOLIE (@angelinajoliekl)

Δείτε επίσης: Επιτέλους! Η Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας - Δείτε τις πρώτες φωτό ενόψει της υπερπαραγωγής "Maria"

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.

Η σταρ θα ενσαρκώσει τη θρυλική Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας. Το δημοσίευμα αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες, όπως το μέρος, όπου θα μείνει η ηθοποιός ή η ώρα άφιξής της.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, έχει πραγματοποιηθεί κράτηση για εκείνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Πύργο.

Ωστόσο, η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O', στο Κατάκολο, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα περισσότερα γυρίσματα.

Το κινηματογραφικό συνεργείο έχει στήσει ήδη τον εξοπλισμό και τα σκηνικά που θα χρειαστούν στα γυρίσματα, τόσο στο Θέατρο Απόλλων, όσο και στη θαλαμηγό.

 

 

Η ανεξάρτητη παραγωγή έχοντας προσωρινή συμφωνία με το σωματείο SAG-AFTRA ξεκινά τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο σύμφωνα με το Deadline.

 

 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες και θα γίνουν σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, η Τζολί να ταξιδέψει και στην χώρα μας. Μέρος των γυρισμάτων λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό χωριό Κατάκολο του νομού Ηλείας στα μέσα Οκτωβρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και γυαλιά

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, Αλμπα Ρορβάχερ και Κόντι Σμιτ-Μακφί.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Χολιγουντιανή ηθοποιό να έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της. Στο πρώτο κλικ την βλέπουμε με ένα μεγάλο καπέλο, ενώ σε μια δεύτερη με τα γυαλιά  - σήμα κατατεθέν - της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ