Η Φελίσια Τσαλαπάτη απαντά για τις φήμες χωρισμού: «Είμαι καλά, είχαμε 7 ανάδρομους» (βίντεο)

Απάντησε με γενικόλογα

Για τον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Μάνο Κοψαχείλη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους η Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία προτίμησε να απαντήσει περί ανέμων και υδάτων, χωρίς να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια δεν διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε όσα ακούγονται και γράφονται για την προσωπική της ζωή, παρά προτίμησε να απαντήσει ευγενικά, με γενικόλογα.

«Είμαι πάρα πού καλά. Εντάξει, είχαμε και 7 ανάδρομους. Εγώ νομίζω ότι δε μπορούν να σου πηγαίνουν και όλα καλά. Θα σου πάνε τα επαγγελματικά σου, μετά το ένα, μετά το άλλο… Σημασία έχει ότι έχεις καλή διάθεση, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και συνεχίζεις» είπε χαρακτηριστικά η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Διαβάστε ακόμη: Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε για τις κρίσεις πανικού με αφορμή τις δηλώσεις της Αθηνά Οικονομάκου (βίντεο)

Μαζί με τη Φελίσια ήταν και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία πέρασε κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει γι αυτό και για το πώς είναι τώρα τα πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ