Αύγουστος Κορτώ: Η ζωή μου λέγεται Τάσος και αναπνέω χάρη στην αγάπη της

Συγκλονίζουν τα τρυφερά λόγια του διάσμου συγγραφέα για τον σύζυγό του.

Ο γνωστός συγγραφέας και μεταφραστής Αύγουστος Κορτώ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μέσα από την οποία εξέφρασε τις σκέψεις του για τη ζωή, αλλά και για τον σύζυγό του Τάσο Σαμουηλίδη.

Ο Αύγουστος Κορτώ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Πέτρος Χατζόπουλος, λίγους μήνες πριν κλείσει τα 45 του χρόνια αποφάσισε να κάνει μια ανσκόπηση.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το πώς βλέπει κάποια πράγματα στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά και στις καταχρήσεις του, όταν ήταν νεότερος.

Ειδικότερα έγραψε: "Τον Γενάρη που μας έρχεται θα κλείσω τα σαράντα πέντε. Καμιά φορά κολακεύομαι πως δεν μου φαίνεται, κι άλλοτε λέω, σοβαρέψου: ο χρόνος είναι ταπεινό και πολύτιμο παράσημο: σημαίνει πως έζησες. Στα είκοσι, δεν πίστευα πως θα έφτανα στη μέση ηλικία: καταχρήσεις, κληρονομικότητα, η σκληράδα της ζωής. Στα τριάντα, προσπάθησα να το σκάσω - και πάλι στα τριάντα εννιά. Το όνομά μου είναι λειψό: δεν είμαι ο Πέτρος μόνος του. Η ζωή μου λέγεται αλλιώς, κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της. Τάσος, Τάσος, Τάσος. Δυο συλλαβές, η καρδιά μου που συστέλλεται και διαστέλλεται. Πάντα και για πάντα."

 

 

Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό του, τον Τάσο, πραγματικά αγγίζουν καρδιές.

 

 

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο Τάσος Σαμουηλίδης αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική πριν από χρόνια, όταν δεν ίσχυε στην Ελλάδα. Έπειτα παντρεύτηκαν κιόλας στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ