Bulgari: 1000 και 1 νύχτες στο Μιλάνο - Ποια Ελληνίδα ήταν εκεί (φωτό - βίντεο)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 75ων γενεθλίων της εμβληματικής συλλογής Serpenti της Bulgari, η επίδειξη "Serpenti 75 Years of Infinite Tales" ''προσγειώθηκε'' και επίσημα στο Μιλάνο, σηματοδοτώντας τον μοναδικό ευρωπαϊκό σταθμό της σε μια παγκόσμια περιοδεία που περιλαμβάνει πόλεις όπως η Σαγκάη, η Σεούλ, το Ντουμπάι και το Τόκιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??? ?????? ?????? (@bbrightstagram)

 

thaleiavoguegr

 

Η έκθεση, που στεγάζεται στο Dazio di Levante στην Piazza Sempione, είναι ένα συναρπαστικό αφηγηματικό ταξίδι στα 75 χρόνια εξέλιξης του Serpenti, που περιλαμβάνει εξαιρετικά κοσμήματα και ρολόγια κληρονομιάς, καθώς και δημιουργίες Υψηλού Κοσμήματος από τον οίκο.
 

 

 

Αυτό που κάνει την έκθεση αυτή να ξεχωρίζει είναι η αντανάκλαση της εκλεκτικής φύσης του συμβόλου Serpenti, που ζωντανεύει μέσα από τις ερμηνείες έξι ταλαντούχων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων ιταλικών και διεθνών ταλέντων όπως οι Quayola, Sougwen Chung, Daniel Rozin, Cate M, Fabrizio "Bixio" Braghieri και Filippo Salerni.

Οι δύο τελευταίοι, οι οποίοι κατάγονται από το Μιλάνο, υπογραμμίζουν τη βαθιά σύνδεση της Bulgari με την πόλη, η οποία φημίζεται όχι μόνο για τη μόδα, αλλά και για τον πλούσιο πολιτισμό και την τέχνη της. 

 

 

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η 33χρονη διευθύντρια της ελληνικής Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε το εξής: ''Η @voguegreece ζωντανά από το Μιλάνο για την επέτειο #bulgariserpenti75. Τι καταπληκτική βραδιά γεμάτη τέχνη, υπέροχους ανθρώπους και φυσικά το εμβληματικό serpenti''. 

Για την εμφάνισή της επέλεξε μια υπέροχη τουαλέτα σε σμαραγδί χρώμα από την εταιρεία Zeus+Δione και κράτησε ένα clutch Bottega Veneta.

Ποια είναι η  Θάλεια Καραφυλλίδου

Η 33χρονη Θάλεια Καραφυλλίδου είναι η νεότερη διευθύντρια παγκοσμίως που αναλαμβάνει τη θέση της διευθύντριας σε κάποια από τις 25 εκδόσεις της Vogue. 

 

 

 

 

 

 

Η Καραφυλλίδου γεννήθηκε και σπούδασε στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει διδακτορικό στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε ανώτερες θέσεις επικοινωνίας και μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και υπήρξε υποψήφια στα Διεθνή Βραβεία Γυναικών του 2017. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ