Σοφία Χατζηπαντελή: "Λύγισε" στο πλατό του My Style Rocks με τη συγκινητική ιστορία παίκτριας - "Είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να πας έξω με τους γονείς σου"

Η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

Το γνωστό μοντέλο, Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία συμμετέχει φέτος ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου μόδας του ΣΚΑΊ, My Style Rocks, ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό.

Ο λόγος ήταν η συγκινητική ιστορία μιας παίκτριας, της Χριστίνας, η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η γονείς της μένουν στην Αλβανία και δεν τους έχει δει καθόλου τον τελευταίο χρόνο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή βούρκωσε και στην αρχή δεν μπορούσε να μιλήσει. Μόλις κατάφερε να αποφορτιστεί ελαφρώς είπε:

«Το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ ωραίο και είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να πας έξω με τους γονείς σου. Αλλά είμαστε εδώ για χαρά, σωστά; Η εικόνα σου μου αρέσει πάρα πολύ και με το κόνσεπτ και με τη σιλουέτα σου. Θα έχεις ωραίο χρόνο με τους γονείς σου».

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: "Όλη στην οικογένειά μου έχουν μονόφρυδο - Κάνω ό,τι θέλω" (βίντεο)

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία είναι πάντα αυθόρμητη, είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για τα περιβόητα φρύδια της.

Πιο συγκεκριμένα είχε πει: "Θα βγάλω τα φρύδια μου μόνο αν το θελήσω εγώ. Αλλάζω όλα τα πράγματα πάνω μου, τα μαλλιά μου, τα νύχια μου, το ψεύτικο μαύρισμα. Μου αρέσει να αλλάζω όπως φαινόμουν. Είναι πιο ωραίο να είσαι ο εαυτός σου και αν θες να το αλλάξεις, δεν πειράζει.

Πάντα λέω ότι μπορεί τη μία μέρα να έχω κόκκινα μαλλιά με ξανθά φρύδια και μια άλλη μέρα ότι θέλω να δοκιμάσω τα ’90s φρύδια, τα λεπτά. Κάνω ό,τι θέλω".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ