Ο "θρύλος" των Beatles Πολ ΜακΚάρτνεϊ εύχεται στη γυναίκα του από την Ελλάδα: "Ευτυχισμένη επέτειο στην υπέροχη σύζυγό μου, Nάνσι"

Επέτειος γάμου για τον τραγουδιστή του διάσημου συγκροτήματος.

Ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney) γιορτάζει κάτι ξεχωριστό! Το "θρυλικό σκαθάρι", έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για τη σύζυγό του Νάνσι Σέβελ (Nancy Shevell), καθώς συμπλήρωσαν 12 χρόνια κοινής πορείας.

«Ευτυχισμένη επέτειο στην υπέροχη σύζυγό μου, Nάνσι. Ας περάσουμε υπέροχα» έγραψε ο σταρ των Beatles στη λεζάντα της ανάρτησής του και μοιράστηκε με τους 4,2 εκατομμύρια ακολούθους του μια κοινή τους φωτογραφία, από διακοπές στην Ελλάδα.

Αμέσως, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ανάρτηση γέμισε ευχές από διάσημους φίλους τους ζευγαριού. Μεταξύ άλλων, η Ρίτα Γουίλσον(Rita Wilson) έγραψε: «Ευτυχισμένη επέτειο! Εσείς οι δύο είστε οι καλύτεροι!» ενώ η Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Τουίγκυ Λόσον (Twiggy Lawson) ευχήθηκε με τη σειρά της: «Χρόνια πολλά, πανέμορφο ζευγάρι».

Διαβάστε επίσης: Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Το θρυλικό «σκαθάρι» γιόρτασε στη Μύκονο τα 80ά του γενέθλια - με την σύζυγό του & τις κόρες τους (φωτό)

Η Shevell και ο McCartney γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2007. Παρά τη διαφορά ηλικίας 17 ετών, έγιναν σύντομα ζευγάρι.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο McCartney και η Shevell επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο να παντρευτούν.

Πριν τον γάμο τους, ο McCartney και η Shevell ανήρτησαν ανακοίνωση στο Old Marylebone Town Hall στο Λονδίνο, στον ίδιο χώρο όπου ο McCartney παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο το 1969.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ