Σαργκάνης, Μιλλούση, Ζαμπίδης, Πρεζεράκου - Περιφερειακοί σύμβουλοι του Χαρδαλιά - Ποιοι άλλοι αθλητές σάρωσαν;

Μεγάλα ονόματα

Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού συμπεριελάμβανε το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος κατάφερε από την πρώτη Κυριακή να εκλεγεί στο αξίωμα του περιφερειάρχη Αττικής συγκεντρώνοντας πάνω από το 43% που απαιτούνταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Hardalias B (@nickhardgr)

Διαβάστε ακόμη: Dress code εκλογών: Το λευκό της Έλλης, η vague της Εύας με την φούξια καμπάνα, το purplish-red της Σίας, το κόκκινο της Ράνιας, το black της Παρασκευοπούλου (φωτό)

Στο βόρειο τομέα Αθηνών, 3η με 12.250 ψήφους τερμάτισε η Έρρικα Πρεζεράκου, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, ενώ την ίδια ώρα, στον Κεντρικό Τομέα ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας ποδοσφαίρου, Νίκος Σαργκάνης απέσπασε 7.352 ψήφους. Από την άλλη, ολυμπιονίκης της πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος απέσπασε 3.824 ψήφους. Πιο πίσω έμειναν ο επίσης παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, Βασίλης Κωνσταντίνου απέσπασε 1.703 ψήφους και ο πρώην πρωταθλητής στον στίβο Άγγελος Παυλακάκης 896.

Παράλληλα, υψηλές πτήσεις λαμβάνοντας σημαντικό ποσοστό ψήφων είχαν τρεις ακόμη υποψηφιότητες του Νίκου Χαρδαλιά από τον χώρο του αθλητισμού. Συγκεκριμένα, στο νότιο τομέα, ο πρώην kick boxer, Μιχάλης Ζαμπίδης, κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο «Iron Mike» απέσπασε 12.681 ψήφους, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.


instagram @vasilikimillousi

Διαβάστε ακόμη: Δείτε όλους τους νικητές, τους ηττημένους & τους φερέλπιδες της ερχόμενης Κυριακής on camera - Δούκας, Ζαχαριάδης, Ζέρβας, Αγγελούδης, Πτωχός (φωτό - βίντεο)

Στην τρίτη θέση η Βασιλική Μιλλούση, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2012 και του 2016, που απέσπασε 11.611 ψήφους. Αρκετά καλή επίδοση και για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας ο οποίος βρέθηκε στην 6η θέση στον νότιο τομέα με 6.210 ψήφους.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ