Τρίτη θητεία για τον Γιώργο Χατζημάρκο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: "Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό"

Επανεξελέγη ο Γιώργος Χατζημάρκος στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος επανεκλέγη για τρίτη θητεία Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου. Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ο κ. Χατζημάρκος που υποστηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 66,36%.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Νικηφόρος Παπανικόλας που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 14,97%, την τρίτη θέση η υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Χρύσα Καραγιάννη με ποσοστό 10.95% και την τέταρτη θέση ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Γιάννης Αγγέλου με ποσοστό 7,72%

Σε δηλώσεις του κ. Χατζημάρκος τόνισε τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό. Είναι αυτή η τόσο ξεχωριστή τιμή, ταυτόχρονα και στιγμή, της δικαίωσης για κάθε κόπο, για κάθε αγώνα, για κάθε μάχη, για κάθε αγωνία, για κάθε ξενύχτι.

Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω σε κάθε νησιώτη, σε κάθε νησί μας, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να τους πω ότι πιστός στην εντολή τους θα είμαι πάντα ο Γιώργος Χατζημάρκος που ξέρουν».

Διαβάστε επίσης: Live από το eirinika: Συνεχής ροή για την εκλογή Δημάρχων και Περιφερειαρχών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ