Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη στον Χάρη Δούκα - "Όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη"

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκφράζει τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δηλώσεις μετά και τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  ανέφερε ότι το κόμμα θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα για τον β’ γύρο στον Δήμο Αθηναίων.

Μάλιστα, κάλεσε το ΠΑΣΟΚ εφόσον περάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης να κάνει αντίστοιχη κίνηση.

«Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ. Ζαχαριάδης και όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έχασε ποσοστά παρά τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης».

Επιπλέον πρόσθεσε: "Ολοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά τα πέντε χρόνια στην εξουσία έχασε ποσοστά. Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση, χθες. Αύριο χρειάζεται ανανέωση. Αύριο χτίζουμε την νέα προοδευτική παράταση. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλα τα πρόσωπα που θελουν να προσφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι να χτιστεί η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ξεκινάμε από αύριο αυτή την ανανέωση."

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ