Αχιλλέας Μπέος κατά Κασσελάκη: "Θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;" - Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επανεξελέγη Δήμαρχος στον Βόλο, στην ομιλία που παρέθεσε μετά τη νίκη του αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη. 

Προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;».

 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας ότι θα αφήσει τη Δικαιοσύνη να αναλάβει.

«Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτή την περίπτωση».

 

 

Τι είπε ο Στέφανος Κασελάκης για το εκλογικό αποτέλεσμα

"Οι σκέψεις μου είναι με τους Ελληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην Ελλάδα. Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο.
Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις το βλέπετε και στη Θεσσαλία. Θα είμαστε στο πλευρό του Κουρέτα. Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες επικράτησαν. Ο Ιωακειμίδης στην Αττική έλαβε τη δεύτερη θέση Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον αγώνα. Είναι και ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα."

"Ολοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά τα πέντε χρόνια στην εξουσία έχασε ποσοστά. Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση, χθες. Αύριο χρειάζεται ανανέωση. Αύριο χτίζουμε την νέα προοδευτική παράταση. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλα τα πρόσωπα που θελουν να προσφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι να χτιστεί η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ξεκινάμε από αύριο αυτή την ανανέωση."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ