Ρέμπελ Γουίλσον: Χώρισε τον άνδρα της, έχασε πολλά κιλά, αρραβωνιάστηκε μια γυναίκα - Τώρα κάνουν βόλτα στην Ιταλία χεράκι - χεράκι

Σε βιβλίο η ιστορία της ηθοποιού!

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, την οποία και μοιράζεται μέσα από το βιβλίο της με τίτλο «Rebel Rising», που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.

Η σταρ του Χόλιγουντ έχει μιλήσει για τα περιττά κιλά της και την απώλεια βάρους, καθώς επίσης και για τη σχέση της με την Ραμόνα Αγκρούμα.

Όσον αφορά το βιβλίο της, η κωμικός, τραγουδίστρια και συγγραφέας αναφέρει: «Γράφω το βιβλίο τους τελευταίους 18 μήνες γιατί όταν γράφω, πρέπει να είμαι εντελώς μόνη μου και απομονωμένη».

«Απλώς ήταν αυτό το μυστικό πράγμα που έκανα μόνη μου εδώ και 18 μήνες. Είναι τόσο συναρπαστικό τώρα που τελείωσε» ανέφερε.

«Όταν ξεκίνησα την υποκριτική για πρώτη φορά στην Αυστραλία και μετά στο Χόλιγουντ, υποδυόμουν λίγο την περσόνα του εαυτού μου. Είσαι εσύ, αλλά μερικές φορές είναι λίγο υπερβολικό για τα κωμικά εφέ ή λίγο διογκωμένο» είπε.

Το πτυχίο νομικής και η ζωή στην Αφρική

Τόνισε ακόμη ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονταν που τη συναντούσαν και ανακάλυπταν ότι δεν μοιάζει με τους θρασύδειλους χαρακτήρες που υποδύεται στην οθόνη.

«Αυτό ήταν το πρώτο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω» είπε και πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι έχω πτυχίο νομικής ή ότι έζησα ένα χρόνο στην Αφρική».

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες και προσωπικά πράγματα για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ».

Ο αρραβώνας της με τη Ραμόνα Αγκρούμα

Τον Φεβρουάριο, η Ρέμπελ Γουίλσον ανακοίνωσε στα ξαφνικά ότι αρραβωνιάζεται την εκλεκτή της καρδιάς της, Ραμόνα Αγκρούνα. Η ανακοίνωση ήρθε με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο γυναίκες πόζαραν με το δαχτυλίδι των αρραβώνων στη Ντίσνεϊλαντ.

«Σας ευχαριστούμε @tiffanyandco για το εκπληκτικό δαχτυλίδι και στον Bob Iger και την απίστευτη ομάδα στη Disneyland για την πραγματοποίηση αυτής της μαγικής έκπληξης!».

Instagram @rebelwilson

Πριν τη σχέση της με τη Ραμόνα, η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τζέικομπ Μπους.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, αναγκάστηκε να κάνει coming out, καθώς είχε αναφέρει ότι βρισκόταν σε κάποια σχέση και τα media θα το ανακάλυπταν αργά ή γρήγορα.

«Νόμιζα πως έψαχα για τον πρίγκιπα της Ντίσνεϊ, αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν όλον αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ» και έκλεισε με το hashtag, «loveislove», δηλαδή η αγάπη είναι… αγάπη.

Πλέον, δεν κρύβει τον έρωτά της και κυκλοφορεί δημόσια με τη σύντροφό της.

Σε ταξίδι τους στην Ιταλία, βλέπουμε τη Γουίλσον χεράκι χεράκι με τη Ραμόνα, η οποία είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων.

Η απώλεια κιλών

Η σταρ έγινε επίσης γνωστή για την απώλεια κιλών και τη διαδρομή μέχρι το σημείο που επιθυμούσε. Μάλιστα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κόσμο που επιθυμεί να κάνει το ίδιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ