Στο Παρίσι η Όλγα Κεφαλογιάννη με office look - Μολυβί σακάκι και λευκό πουκάμισο (φωτό)

Τα looks της από το Παρίσι. 

Τη Γαλλία και την έκθεση IFTM Top Resa, επισκέφθηκε προχθές η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ημέρα έναρξης της σημαντικής τουριστικής έκθεσης στο Παρίσι.

Η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού της Ιορδανίας, τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου καθώς και με tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες (TUI, Transavia, Air France) και παράλληλα θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Η παρουσία της Υπουργού στην IFTM Top Resa, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, και οι συναντήσεις της με ξένους αξιωματούχους και φορείς, στοχεύει στην ενίσχυση της τουριστικής διπλωματίας και εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού, και αποτελεί ένα μήνυμα προς το εξωτερικό ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί και έχει εδραιωθεί ως ένας τουριστικός προορισμός παγκόσμιας απήχησης.

Η σύζυγος του Μίνωα Μάτσα, επέλεξε για την σημερινή της συνάντηση με τον επικεφαλής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον ΟΟΣΑ κ. Γιώργο Παγουλάτο, ένα μολυβί σακάκι με παντελόνι του ίδιου χρώματος και λευκό πουκάμισο. 

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά και διακριτικά κοσμήματα

 

 

Στην ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: ''Μια σημαντική συνάντηση εργασίας στο Παρίσι με τον επικεφαλής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στον ΟΟΣΑ κ. Γιώργο Παγουλάτο.

Ο ρόλος της ΜΕΑ στον ΟΟΣΑ είναι καθοριστικός για την άντληση στοιχείων από διεθνείς καλές πρακτικές και μεθοδολογίες για τη σύνδεση του Τουρισμού με την πράσινη ανάπτυξη, την κυκλική οικονομία και την επιτυχή πρόληψη όλων σοβαρών ζητημάτων, όπως η κλιματική κρίση.

 

 

 

 

Συμφωνήσαμε για την ενίσχυση της δυναμικής του Υπουργείου Τουρισμού στις τομεακές επιτροπές του ΟΟΣΑ και στην περαιτέρω διασύνδεσή μας με στόχο την κατάρτιση ολιστικών πολιτικών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στον τουρισμό''.

 

 

Στην εμφάνισή της  στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι , στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης με τίτλο "Amman's people creations", η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μια αξεπέραστη εμφάνιση. 

 

 

Επέλεξε ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με κόκκινη μεταξωτή πασμίνα! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ