To Je t'aime του Νίκου Xαρδαλιά και της Γιώτας Παναγιωτόπουλου - Τα τρυφερά φιλιά, οι αγκαλιές , τα χάδια (φωτό)

Στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς ανέπτυξε τους άξονες του προγράμματος και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του και τόνισε τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για την Αττική με τον συνδυασμό "Αττική Μπροστά", έδωσε προεκλογική ομιλία στο Ζάππειο χθες Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Στο πλευρό του βρέθηκαν και η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και οι κόρες του, καθώς επίσης και πολλά πρόσωπα της κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Τι φόρεσαν οι κυρίες στη μεγάλη βραδιά του Νίκου Χαρδαλιά: Mini total black η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ραφ σύνολο για την κόρη του Ιωάννα

Η εντυπωσιακή σύζυγός του επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο. Συγκεκριμένα έβαλε μαύρο κομψό μίνι με μακριά μανίκια και το συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες.

NDP

 

NDP

NDP

NDP

NDP

Πανέμορφες και οι κόρες του Νίκου Χαρδαλιά. Η μεγαλύτερη κόρη του η Ιωάννα φόρεσε ένα μπλε ραφ σατέν σύνολο και μαύρα μυτερά παπούτσια.

Η μικρότερη Δήμητρα φόρεσε ένα ασπρόμαυρο outfit.

 

Το ζευγάρι καθ'όλη την διάρκεια της βραδιά, έδειχνε στον κόσμο πόσο ερωτευμένο είναι. Έτσι δεν έλειψαν τα τρυφερά φιλιά τα χάδια και οι αγκαλιές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ