Τι φόρεσαν οι κυρίες στη μεγάλη βραδιά του Νίκου Χαρδαλιά: Mini total black η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ραφ σύνολο για την κόρη του Ιωάννα

Λαμπερές εμφανίσεις στο Ζάππειο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για την Αττική με τον συνδυασμό "Αττική Μπροστά", έδωσε προεκλογική ομιλία στο Ζάππειο χθες Τετάρτη 3 Οκτωβρίου. Στο πλευρό του βρέθηκαν και η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η κόρη του Ιωάννα Χαρδαλιά, καθώς επίσης και πολλά πρόσωπα της κυβέρνησης.

Η εντυπωσιακή σύζυγός του επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο για να στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά. Φόρεσε μαύρο κομψό μίνι με μακριά μανίκια και το συνδύασε με μαύρες μυτερές γόβες.

NDP

NDP

NDP

NDP

NDP

Πανέμροφες και οι κόρες του Νίκου Χαρδαλιά, δίπλα στη μητέρα τους. Η μεγαλύτερη κόρη του η Ιωάννα φόρεσε ένα μπλε ραφ σατέν σύνολο και μαύρα μυτερά παπούτσια.

Η μικρότερη Δήμητρα φόρεσε ένα ασπρόμαυρο outfit.

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: "Στοίχημά μου θα είναι το καλό του κάθε πολίτη της Αττικής" - Σαμαράς, Μπακογιάννης & πολλοί Υπουργοί στην ομιλία στο Ζάππειο

NDP

NDP

Κομψή η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως με το μουσταρδί σακάκι της. Από μέσα επέλεξε ένα ολόμαυρο outfit.

NDP

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ζέτα Μακρή επέλεξε ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι σε χρώμα της σαμπάνιας, το οποίο το συνδύασε με παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση και ταμπά παπούτσια.

NDP

Με κατακόκκινο σακάκι εμφανίστηκε στο Ζάππειο η Βουλευτής Έλενα Ράπτη.

NDP

NDP

Με θαλασσί μακρυά μπλούζα και τζιν παντελόνα έδωσε το παρόν και η Βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ