Το Renaissance World Tour της Beyonce γίνεται ταινία! Στη μεγάλη οθόνη η περιοδεία με τα αμέτρητα λαμπερά outfit που θα αφήσουν εποχή

Η Beyonce έρχεται τώρα και στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η sold-out παγκόσμια περιοδεία της Beyonce «Renaissance World Tour» με έσοδα που αναμένεται να ξεπεράσουν τα $ 550 εκατ. μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σύμφωνα με την τραγουδίστρια.

Η ταινία διάρκειας δυόμισι ωρών με τον τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé» θα «ταξιδέψει» τους θαυμαστές στα παρασκήνια και στις πρόβες της πρώτης συναυλίας της στην Στοκχόλμη έως και το φινάλε στο Μιζούρι καθώς και στη λαμπερή σκηνή με τις κορυφαίες εμφανίσεις της, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Πρόκειται για την ιδέα της Beyoncé και αφορά την παρουσίαση της σκληρής δουλειάς, τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την «κληρονομιά» της αλλά και να καταξιωθεί στην τέχνη της» αναφέρεται στην σύνοψη.

"Όταν ερμηνεύω, είμαι μόνο ελεύθερη", δήλωσε η 42χρονη ποπ σταρ στο τρέιλερ του Renaissance: A Film By Beyoncé. "Ο στόχος μου για αυτή την περιοδεία ήταν να δημιουργήσω ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται".

Τι θα δούμε στην ταινία

H ταινία θα ενσωματώνει "στιγμιότυπα από την πλήρη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance World Tour του 2023, τα πολυαναμενόμενα βίντεο που γυρίστηκε για το οπτικό άλμπουμ Renaissance και μια περιγραφή σε στυλ ντοκιμαντέρ για την ηχογράφηση του άλμπουμ και τη σύλληψη της περιοδείας". Η ταινία θα έχει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διάρκεια δύο ωρών και 30 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Beyonce: Η παγκόσμια περιοδεία της μέσα από αμέτρητα ρούχα - Πάνω από 100+ κορμάκια, τουαλέτες, δείτε τα best of (φωτό - βίντεο)

Η Παγκόσμια Περιοδεία της Μπιγιόνσε ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου.

Συζητήθηκε όσο καμία άλλη για τις αμέτρητες στυλάτες εμφανίσεις και τα outfit της τραγουδίστριας, φτιαγμένα όλα από κορυφαίους σχεδιαστές μόδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ