Η κόρη της αείμνηστης Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου μιλάει για την υιοθεσία της κόρης της - "Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο" (βίντεο)

Μιλάει μαζί με τον σύζυγο της Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και συγκινούν ...

Στο πλατό της εκπομπής T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε η κόρη της τραγουδίστριας, Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου με αφορμή την υιοθεσία της κορούλας της.

Η κ. Ρηγοπούλου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση με αφορμή το τέλος της πενταετούς αναμονής της.

Ειδικότερα, η Αθηνά Ρηγοπούλου εξομολογήθηκε πως «είναι σαν να υπήρχε ένα παζλ στη ζωή μας, έλειπε ένα κομμάτι και ήρθε η κόρη μας. Όλα τώρα είναι έτοιμα, δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Η υιοθεσία δεν ήταν στο μυαλό μου ποτέ, δεν το είχα απορρίψει αλλά δεν το είχα σκεφτεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνω μαμά. Για τρία χρόνια δεν είχαμε κάποιο νέο και το είχα αφήσει ότι δεν θα γίνει».


«Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήταν σαν να μου είπαν ήρθε η κόρη σου» εξομολογήθηκε η κόρη της Τζένης Βάνου.

«Στα τρία χρόνια μας ειδοποίησαν από το Ίδρυμα αν επιθυμούμε να είμαστε εγγεγραμμένοι και αν θέλουμε να γραφτούμε εκ νέου ηλεκτρονικά. Τα κάναμε όλα ξανά online. Το τηλέφωνο χτύπησε στα γενέθλια του άντρα μου. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα κοριτσάκι, αν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες. Μας είπαν ότι ήταν 10 μηνών και έπαθα σοκ γιατί είχαμε κάνει αίτηση για μεγαλύτερο παιδί. Λόγω της ηλικίας μου και γιατί θέλαμε να βοηθήσουμε παιδάκια που ήταν στα ιδρύματα. Υπήρχαν παιδιά και 10-12 ετών που δεν τα ήθελε κανείς. Όταν ακούς βρέφος, τι θα πεις; Όχι;» συμπλήρωσε, επίσης, η κόρη της Τζένης Βάνου.

Η λατρεμένη και αναντικατάστατη έως σήμερα ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου έχει αφήσει πίσω της δυο υπέροχα παιδιά, τον Μιχάλη και την Αθηνά Ρηγοπούλου. Δυο παιδιά αθόρυβα που πάντα ζούσαν απλές, ήσυχες ζωές.

Πήραν, όμως και οι δυο την υπέροχη φωνή της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ