Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης - Τους "πρόδωσε" το unfollow (βίντεο)

Κανείς ωστόσο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν η Θεοφανεία Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο ύστερα από 10 χρόνια σχέσης....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, δεν είναι πλέον μαζί και πήραν αυτή την απόφαση κυρίως λόγω ιδεολογικών διαφορών. Πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρουν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως έχουν θέσει ήδη σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Η σχέση τους

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 και τη διατήρησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε σπάνια αναφορά για τον σύντροφό της, η ηθοποιός είχε πει τον Οκτώβριο του 2021: «Ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο. Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη».

201410281454280_0104_PETRAKOS_PAPATHOMA_27102014

Από τη δική του πλευρά, ο τραγουδιστής δήλωσε  τον περασμένο Μάρτιο: «Εγώ με το που τη γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και, πράγματι, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε. Με τη Θεοφανία έχουμε μαζί δυο παιδιά – προφανώς τα έχω αναγνωρίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις». 

Ωστόσο, κανείς ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το ζήτημα αν και τους "πρόδωσαν" τα unfollow στα social media...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ