Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: "Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα"

Ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" μου και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός σχολίασε και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, που εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάσος Χαλκιάς σχολίασε ότι δεν βρίσκει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε ο Στέφανος Κασσελάκης να δηλώσει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Χαλκιάς: «Τις μεγάλες επιτυχίες τις διαχειρίστηκα... χάλια - Τηλεοπτικά δεν έχω προτάσεις, οι ρόλοι πλέον είναι για νέους» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ