Τάσος Ξιαρχό για δηλώσεις Νεφέλης Ορφανού περί ομοφυλοφιλίας: "Είναι από άλλο αιώνα" - "Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει"

"Αιχμές" του γνωστού χορευτή κατά της ηθοποιού.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό, τοποθετήθηκε σχετικά με τς δηλώσεις της ηθοποιού Νεφάλης Ορφανού.

Η Νεφάλη Ορφανού προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις της περί ομοφυλοφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», «Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί», «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι την γάτα μου».

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου Σοφίας Μανουσακίδου για την κάμερα του "Breakfast @ Star".

Διαβάστε επίσης: Τάσος Ξιάρχος: «Έχω μεγαλώσει μέσα στους γύφτους και στα όπλα – Στο Μενίδι μας κλέβανε κάθε μέρα» (βιντεο)

«Σε μία τέτοια γυναίκα που είναι από άλλο αιώνα, δεν μπορείς να της πεις γιατί δεν θα καταλάβει. Για αρχή δεν είναι τίποτα τάση και δεν γίνεται κάτι μόδα. Απλά υπάρχει πολύ ανοιχτό το κομμάτι των ομοφυλοφίλων γιατί έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα. Πλέον δεν ζούνε κρυφά αυτοί οι άνθρωποι. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε ζοριστεί, έχουμε δυσκολευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, μπουνιές, βρισίδια, σταματάνε τα αμάξια στον δρόμο και σε κοροϊδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;

Γιατί της δίνουμε βήμα να μιλάει και περνά αυτές τις ιδέες σε άλλους ανθρώπους; Μπορεί ένα παιδί να το διαβάσει και να συνδεθεί μαζί της γιατί αυτά είναι κομπλεξικά. Κι άλλοι έζησαν άλλες εποχές, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πίσω. Βλέπουμε ανθρώπους σε πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποίοι δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις. Εγώ ξέρω γυναίκες που έχουν ερωτευτεί άλλες γυναίκες και έχουν απελευθερωθεί.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Αυτά τα πράγματα δεν εξηγούνται, δεν θέλει ανθρώπους να της εξηγήσουν. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν από τη ψυχή μας, από την καρδιά μας, και όσο πιο αγνά είναι, τόσο πιο απλά είναι. Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο στρέιτ και ο γκέι φέρνει σε τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει. Δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κυρίας Ορφανού» σχολίασε στο τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ