Νάταλι Κάκκαβα: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο» (βίντεο)

Μιλάει για τον Τριαντάφυλλο, την προεκλογική της εκστρατεία και τα τηλεοπτικά της σχέδια

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα και μέσα σε όλα ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τις συζητήσεις της με το Open καθώς και για τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος.

«Στο trailer του Open δεν μπορώ να είμαι γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην ερώτηση που μου κάνεις αν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, η απάντηση είναι ότι “Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και μία πολύ όμορφη επικοινωνία με τη διοίκηση του Open. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Τώρα τι μορφής θα είναι αυτή η συνεργασία και τι θα γίνει μελλοντικά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του Open”».

Διαβάστε ακόμη: Ναταλί Κάκκαβα - Γρηγόρης Γκουντάρας: Το αντίο από τον ΣΚΑΙ με δάκρυα στα μάτια σε όλο το πλατό (βίντεο)

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει πάρα πολλά και ξέρεις ότι από όσα ακούς, κράτησε μικρό καλάθι. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Σου μιλώ με ειλικρίνεια η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Open το Σαβ/κο. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι μέρος τη ομάδας, ελπίζω κι εύχομαι γιατί ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί ποριστικές αποφάσεις».

Τι απαντά η ίδια στις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου;

«Η πρώτη αντίδραση είναι ότι στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα οποιονδήποτε σκοπό να πάρω κάποιο ρόλο. Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται και επειδή είδε ότι στενοχωρήθηκα, στενοχωρήθηκε κι εκείνος, τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ