Τα ακροβατικά του Στέφανου Κασσελάκη για να μπει σε σχολείο ΑμΕΑ - Η εξαφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου και η διάψευση (βίντεο)

«Εμφανίστηκε απρόσκλητη» γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης εξηγώντας της εξαφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου από το βίντεό του

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σχολείο το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου εκτός από την ακροβατική είσοδο που έκανε "εξαφάνισε" και την υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου που ήταν εκεί.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με νέα του ανάρτηση στο facebook αναφέρθηκε στην εξαφάνιση της κυρίας Μιχαηλίδου από το βίντεο που ανήρτησε κατά την επίσκεψή του

«Εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική» αναφέρει για την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος κασσελάκης από την επίσκεψή του στο οποίο ωστόσο, δεν βρισκόταν πουθενά η Δόμνα Μιχαηλίδου αν και ήταν επίσης παρούσα.

 

 

Όπως εξηγεί ωστόσο, σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε νέα του ανάρτηση στο facebook η κυρία Μιχαηλίδου εμφανίστηκε «απρόσκλητη» και πρόσθεσε: «Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

 

Αναλυτικά η ανάρτησή του

 

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. 

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.»

 

 

Από την πλευρά της η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέβασε στον λογαριασμό της φωτογραφίες από την επίσκεψή της, όπου περπατά μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ