Φαντασμαγορικός γάμος στην Iνδία για την ξαδέλφη της Priyanka Chopra, Parineeti - Το νυφικό χίλιες & μία νύχτες (φωτό - βίντεο)

Ό,τι πιο φαντασμαγορικό

Ως γνωστόν οι γάμοι στην Ινδία είναι υπερπαραγωγή!

Έτσι και τώρα ... Η Πριγιάνκα Τσόπρα πήγε στο γάμο της πρώτης της ξαδέλφης, Parineeti Chopra και είδαμε ό,τι πιο royal συνέβη εκεί ....

H Parineeti ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Raghav Chadha, μέλος του Κοινοβουλίου στην Ινδία.

 

 

Η νύφη είχε φορέσει ένα παραδοσιακό ένδυμα το οποίο αποτελούνταν από ένα μαντήλι, μακριά φούστα και έντονα αξεσουάρ τόσο στα χέρια όσο και στο κεφάλι. 

Ο γαμπρός από την πλευρά του έβαλε ένα μακρύ σακάκι και φυσικά τουρμπάνι στο κεφάλι. 

Και οι δύο ήταν ντυμένοι σε αποχρώσεις της άμμου και του λευκού.

 

 

Η συγκινημένη ξαδέλφη Πριγιάνκα μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα φωτογραφικό άλμπουμ κι  έγραψε:

"Η εικόνα τέλεια.. στέλνοντας τόση αγάπη στους νεόνυμφους την ιδιαίτερη μέρα τους! Καλώς ήρθαες στην οικογένεια Chopra @raghavchadha88 … ελπίζουμε να είσαι έτοιμος να βουτήξεις στην τρέλα μαζί μας . Φροντίστε ο ένας τον άλλον και προστατέψτε αυτή την όμορφη αγάπη."

Με αφορμή αυτόν τον γάμο εμείς θυμηθήκαμε και την φαντασμαγορική τελετή της ίδιας της Πριγιάνκα με τον Νικ Τζόνας!

Ο γάμος της Priyanka Chopra με τον Nick Jonas μαγνήτισε τα βλέμματα στις 2/12/2018.

Διαβάστε ακόμη: Bollywood & χλιδή στην δεξίωση του γάμου της χρονιάς – Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι της Priyanka Chopra και του Nick Jonas;

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra παντρεύτηκαν με μια χριστιανική τελετή σε ένα βασιλικό παλάτι στην Ινδία.

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά την χριστιανική τελετή θα πραγματοποιηθεί και μια παραδοσιακή ινδουιστική τελετή. Η ηθοποιός φόρεσε ένα νυφικό που ήταν custom made δημιουργία του Οίκου Ralph Lauren, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε για την Vogue.

Όπως αναφέρουν οι «Times Of India», τα πάντα κορυφώθηκαν με μια μεγάλη χορευτική εκδήλωση.

Η Ινδή ηθοποιός Priyanka Chopra δήλωσε: «Όλα άρχισαν σαν ένας διαγωνισμός χορού μεταξύ των οικογενειών, αλλά κατέληξε φυσικά σε εορτασμό της αγάπης».

Την παράσταση «έκλεψαν» ο Nick Jonas και τα αδέλφια του, μέλη ενός πρώην αμερικανικού boy band. 

Στον γάμο βρέθηκαν όλα τα γνωστά ονόματα τoυ Hollywood όπως η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Sophie Turner η οποία είναι ζευγάρι με τον αδελφό του γαμπρού. Επίσης στην πρώτη τελετή βρέθηκε και η ηθοποιός Elizabeth Chambers.

Διαβάστε ακόμη: Ο γάμος α λα Bollywood της Priyanka Chopra: Ό,τι πιο φαντασμαγορικό έχετε δει - Χίλιες και μία νύχτες (Φωτό & Βίντεο)

Οι εορτασμοί για τον γάμο του ζευγαριού αναμένεται να κρατήσουν τρεις ολόκληρες μέρες, ενώ απούσα ήταν η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ινδία για τον γάμο της καλής της φίλης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ