Η άτυχη Ιταλίδα καλλονή Dalila Di Lazzaro - Την ερωτεύτηκαν ο Ντε Νίρο & ο Νίκολσον αλλά έχασε τον γιο της - Έμεινε η ίδια 11 χρόνια στο κρεβάτι με πόνους

Η Ιταλίδα Καλλονή εξομολογείται για την πολυτάραχη ζωή της.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Dalila Di Lazzaro, η οποία γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1953, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που σημάδεψε τη ζωή της, αλλά και το φλερτ με τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερντ Ντε Νίρο και Τζακ Νίκολσον.

Η Dalila Di Lazzaro γεννήθηκε στο Ούντινε και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Συνεργάστηκε με διάσημους φωτογράφους, όπως ο Andy Warhol.

Το ατύχημα που τη σημάδεψε

«Το ατύχημα συνέβη πριν από 25 χρόνια και δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι για 11 χρόνια, ούτε καν για να πλυθώ» δήλωσε στο Rai 1.

Το ατύχημα σημειώθηκε εξαιτίας μιας τρύπας σε δρόμο της Ρώμης και είχε ως αποτέλεσμα η Dalila Di Lazzaro να υποστεί πολλαπλά κατάγματα και να αντιμετωπίζει χρόνιο πόνο.

«Ήταν ένας εφιάλτης γιατί τότε οι γιατροί δεν με πίστεψαν, τότε δεν γινόταν λόγος για χρόνιο πόνο. Έπρεπε να πάω στην Αριζόνα και έμειναν έκπληκτοι που στην Ιταλία δεν είχαν μιλήσει γι’ αυτό».

Μεταξύ άλλων, η Dalila Di Lazzaro είπε: «Θα ήθελα να μην έχω τον οίκτο του κόσμου, είμαι μάχιμη, δυνατή. Θέλω να βοηθήσω χιλιάδες ανθρώπους που παλεύουν ενάντια στον χρόνιο πόνο. Με τις δυνάμεις μου, θα ήθελα να προχωρήσω αυτό το πρόβλημα».

Ο θάνατος του γιου της και το αεροπορικό ατύχημα στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Η Dalila Di Lazzaro, η οποία έχασε και τον 22χρονο γιο της το 1991, περιέγραψε και το αεροπορικό ατύχημα που είχε στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

«Είχα ένα αεροπορικό δυστύχημα, δεν μου άρεσε να ταξιδεύω με αεροπλάνο. Ήμουν με μία φίλη και τον σύντροφό της, οι οποίοι αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να πάνε στις Μπαχάμες και για να φτάσουμε εκεί έπρεπε να περάσουμε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Πληγώθηκα, ήμουν σαν νεκρή, λιποθύμησα. Ένιωθες ότι η θάλασσα ρουφούσε το αεροπλάνο. Με έβγαλαν από το αεροπλάνο και με έσυραν έξω στο πιλοτήριο» είπε.

Το φλερτ με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζακ Νίκολσον

Στην συνέντεθξή της η Dalila Di Lazzaro απάντησε και για τις φήμες σχετικά με πιθανή σχέση με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Ρόμπερντ Ντε Νίρο.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη ακολούθησε ο εξής διάλογος:

"Ήσασταν παρών στο Checco Er Carrettiere στη Ρώμη το βράδυ της περίφημης φωτογραφίας με τον Gianni Minà, τον Robert De Niro, τον Muhamad Ali και τον Gabriel Garcia Marquez. Τι κάνατε εκεί;

"Ο Ντε Νίρο ήθελε να με συναντήσει. Ο Λεόνε μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Πρέπει να έρθεις στο δείπνο, αλλιώς δεν θα γυρίσει την ταινία μου".  Στην αρχή είχα την ψευδαίσθηση ότι με χρειάζονταν για την ταινία "Once Upon a Time in America". Αντιθέτως, ήταν πολύ προσωπικό".

"Και ο Ντε Νίρο σε φλέρταρε;"

Ναι, πάρα πολύ.

"Είχατε δεσμό;"

"Δεν λέω τίποτα."

"Τι εννοείς δεν λες τίποτα; Αυτό δεν μετράει."

"Δεν λέω τίποτα, αλλά ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Σκέψου ότι περπατούσαμε στη Ρώμη τη νύχτα και μας είδε ένας γνωστός της φίλης μου Mara Venier. Και με πήρε τηλέφωνο: "Έχεις πάει με τον Ντε Νίρο;". Ήταν πολύ περίεργη."

"Έκανε επίσης τον Τζακ Νίκολσον να χάσει το κεφάλι του."

"Ένας σπουδαίος τύπος, βρεθήκαμε πολλές φορές. Μια φορά στη Βενετία ήθελε να κοιμηθεί μαζί μου, τόσο πολύ που κοίταξε μέσα στο εσώρουχο και μου είπε: "Πρέπει να ξέρεις τι χάνεις". Εγώ όμως δεν είχα όρεξη και επινόησα μια από αυτές τις δικαιολογίες που έχουμε εμείς οι γυναίκες. Και κοιμηθήκαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όλη τη νύχτα."

"Και πώς πήγε με τον Αλέν Ντελόν;"

"Όλοι λένε ότι είναι δυσάρεστος. Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και τα πηγαίναμε καλά αμέσως στο γύρισμα. Μου είπε ότι του άρεσα, αλλά ήμουν δεσμευμένη."

Οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στο "Three Men to Kill".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ