Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέρλαμπρη η βάφτιση του μικρού τους "Νουνίτο" - Κούκλα η μαμά & εντυπωσιακοί οι καλεσμένοι (φωτό)

Να τους ζήσει ο "Νουνίτο"

Λαμπρή ήταν η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Χθες, 22/9 πραγματοποίησαν τη βάφτιση του "νουνίτο" ή αλλιώς του μονάκριβου τους γιου, Πάρη σε ένα κτήμα στη Βαρυμπόμπη.

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥΝΗ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥΝΗ

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥΝΗ

Νονοί ήταν η κολλητή φίλη της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

Διαβάστε ακόμη: Aυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Τούνη: Στην Ελλάδα για την βάπτιση του γιου της & η αδερφή της Λυδία (φωτό)

Ανάμεσα στους καλεσμένους και αρκετοί celebrities οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Νικηφόρος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ

ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ

Στον στολισμό επικρατούσαν οι μπλε κι οι λευκές αποχρώσεις, στον χώρο υπήρχαν μπαλόνια, ενώ οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν πολλά και λαχταριστά γλυκά.

Η βάφτιση έγινε σε εξέδρα σε μια γωνιά του κτήματος και το βιβλίο των ευχών είχε στο εξώφυλλό του το αρχικό του ονόματος του νεοφώτιστου, "Π".

ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥΝΗ

Η Ιωάννα έδειχνε κούκλα μέσα σε ένα μακρύ σιέλ φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και halter neck φυσικά από τη δική της εταιρεία ρούχων, Bubblegun.

Είχε πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά σε ένα σταθερό κότσο.

Η γνωστή influencer ενώ μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους επέλεξε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις λεπτομέριες για τη βάφτιση ώστε να δούμε τα πάντα εκείνη την ημέρα.

Να τους ζήσει λοιπόν, ο μικρούλης!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ