Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα του Shopping Star: "Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες" - "Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι"

Το μοντέλο αναλαμβάνει παρουσιάστρια του αγαπημένου ριάλιτι μόδας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της ως κριτής στο GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και αναφέρθηκε στο επόμενο της βήμα στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο θα είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, το οποίο παρουσίαζε μέχρι πρότινως η Βίκυ Καγιά.

Το ριάλιτι μόδας κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25/9 και θα παίζει καθημερινά στις 15:30!

«Ανυπομονούμε να τα δείτε όλα. Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου», ανέφερε αρχικά.

«Η συνεργασία μας με τον Βαγγέλη (Χαρισόπουλο) είναι καταπληκτική. Βέβαια, δεν βλεπόμαστε, μιλάμε με μηνύματα και λέμε: τι έκανες σήμερα, τι είπες εκεί. Τον ρωτάω πόσο με τρολλάρει αλλά ακόμα δεν μου δίνει λεπτομέρειες», προσθέτει αμέσως μετά η παρουσιάστρια του Shopping Star, αποκαλύπτοντας ότι το αγαπημένο της θέμα σχολιασμού στο παιχνίδι είναι τα πεθερικά και οι πρώην», πρόσθεσε ενθουσιασμένη για τον νέο συνεργάτη της.

«Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: η απάντησή της στην ερώτηση για τη νέα γενιά του Shopping Star

Στο τέλος ανέφερε: «Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ