Λύγισε ο πατέρας της 20χρονης που πέθανε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων με αμυγδαλίτιδα - "Δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή λόγο να χάσει τη ζωή της" (βίντεο)

Στη σημερινή εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μιλάει ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας

Ο πατέρας της 20χρονης κοπέλας, Μανώλης Μερεός, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και την Ζήνα Κουτσελίνη, όπου μίλησε για το δράμα που βιώνει η οικογένειά του μετά τον θάνατο της κόρης του. Ο ίδιος ανέφερε πως ακόμα περιμένει απαντήσεις από τον ιατροδικαστή της υπόθεσης, ο οποίος έχει αφήσει ερωτηματικά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ακόμα γίνονται σε διαδικασίες, οι οποίες θα δείξουν τον ακριβή λόγο για τον οποίο έφυγε το κορίτσι, ανέφερε ο κ. Μερεός. «Τα πρώτα δείγματα δείχνουν πω το κορίτσι έφυγε από αμυγδαλίτιδα, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή λόγο να χάσει τη ζωή του», είπε ο ίδιος.

Ο κ. Μερεός δήλωσε πως από το νοσοκομείο δεν είχε κάποια ενημέρωση για το εάν το παιδί του είναι σε σοβαρή κατάσταση. «Το παιδί ήταν ένα υγιέστατο κορίτσι, δεν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί ξανά. Μας έλεγαν ότι δεν συντρέχει κίνδυνος ανησυχίας. Μετά την χορήγηση κορτιζόνης, το παιδί αισθανόταν πολύ καλύτερα, μας καθησύχαζε και η ίδια, είχε και τους φίλους της κοντά της. Δεν μας είπε κανείς τίποτα, παρά μόνο την παραμονή, όταν οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν αφαίρεση στις αμυγδαλές της. Τότε, μας είπαν πως καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος κοντά της».

 

 

Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – ιστολογικών εξετάσεων. «Ο δικηγόρος έχει αναλάβει όλο το κομμάτι αυτό. Από ό,τι έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα, μάλλον υπάρχει κάτι, κάποιος έχει την υπαιτιότητα για όλο αυτό. Γι’ αυτό θεωρώ πως και ο εισαγγελέας έχει βγάλει τον θάνατο ως φόνο εξ αμελείας. Δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει όλο αυτό», ανέφερε.

Ο πατέρας της 20χρονης έκανε έστειλε ξανά το σημαντικό μήνυμά του προς όλους τους γονείς, λέγοντας «καλό είναι αν ακούτε ότι το παιδί σας έχει κάποιο θέμα, να τρέχετε κοντά του, όσο γίνεται πιο γρήγορα. Γιατί αυτό είναι που μας τρώει εμάς, ακούσαμε λόγια και καθησυχαστήκαμε».

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως μια με δύο ημέρες νωρίτερα από τον θάνατο του παιδιού του, είχε ενημέρωση πως οι δείκτες της Βούλας έδειχναν πως βελτιώνεται η κατάστασή της και πως πρόκειται για μια ιογενή αμυγδαλίτιδα, που θα κάνει τον κύκλο της και θα γίνει καλά. «Όλα αυτά μαζί, κατά κάποιο τρόπο μας καθησύχαζαν».

«Είχα ανησυχήσει. Ρώτησα έναν ωτορινολαρυγγολόγο στην Χίο αν μπορεί ένα παιδί με αμυγδαλίτιδα να νοσηλεύεται τόσο καιρό και να μην έχει σοβαρή βελτίωση, και εκείνος μας καθησύχασε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Το αποτέλεσμα, όμως, το μάθατε», κατέληξε ο κ. Μερεός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ