Δείτε τον 18χρονο κούκλο γιο της Νόνης Δούνια - ''να σε χαιρόμαστε Σταθάρα μας'' λέει η μαμά για την ονομαστική του εορτή (φωτό )

Λίγο πριν φύγει φαντάρος...

Ο γιος της Νόνης Δούνια και του Κυριάκου Μουρατίδη είχε χθες την ονομαστική του γιορτή.

Το 18χρονο αγόρι , είναι ένας κούκλος και όπως είδαμε στην φωτογραφία έχει τέλειο σώμα. 

Η πρώην Βουλευτής ευχήθηκε στον γιο της με μία ανάρτηση στην οποία έγραψε: «Χρόνια πολλά Σταθάρα μας!». Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 18χρονος παίζει frisbee στη θάλασσα. Φαίνεται αθλητικό παιδί, που αγαπάει την γυμναστική.

Ο Στάθης Μουρατίδης έκλεισε τα 18 τον περασμένο Ιούνιο. Τότε η μανούλα του, του είχε ευχηθεί ως εξής:

«18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.

 

 

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις... Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ.

Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα Να τα εκατοστήσεις γιε μας!»

 

 

 

 

 

 

«Ο γιος μου ξεκινάει τη στρατιωτική του θητεία την Παρασκευή»

Η Νόνη Δούνια βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο MEGA και μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα συμμετέχει αλλά και για το νέο ξεκίνημα στη ζωή του γιου της.

 

 

«Ο γιος μου ξεκινάει τη στρατιωτική του θητεία την Παρασκευή. Το πρώτο σοκ ήταν η αποφοίτηση. Δηλαδή για μένα συγκινησιακά η αποφοίτηση ήταν ότι το παιδάκι που είχα εγώ στην κοιλιά μου, κολυμπούσε στα βοτσαλάκια έχει φτάσει να τελειώσει το σχολείο. Που σημαίνει ότι αυτή είναι μια νέα αρχή για τη ζωή του. Ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο, το οποίο ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Η στρατιωτική θητεία ήρθε ως συμπληρωματικό στην αποφοίτηση. Μόνος του επέλεξε να το κάνει τώρα πριν τις σπουδές του» είπε.

Να σημειώσουμε πως το 2002, γνώρισε τον δημοσιογράφο και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας "Cobalt", Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Στάθη (γενν. 2005) και την Ρία (γενν. 2006).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ