Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024: Θα δούμε τις 50 αποχρώσεις του Γκρι! Η απόλυτη τάση της σεζόν

Το γκρι θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη μόδα!

Το γκρι είναι ένα χρώμα που συνήθως ο κόσμος είτε το μισεί είτε το λατρεύει. Αν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, τότε το φετινό φθινόπωρο είναι η εποχή σας!

Το γκρι που έχει συνδεθεί με τη βροχή και τις μεγαλουπόλεις είναι η απόλυτη τάση της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023!

Η Miu Miu ηγήθηκε της αγαπημένης τάσης με γκρι ζακέτες και παλτό με μεγάλους ώμους, που ήταν το τέλειο αντίβαρο για τις θρασύτατες διχτυωτές μίντι φούστες και τα σύνολα χωρίς παντελόνι.

miumiu.com

miumiu.com

Από την πλευρά της η Fendi προτείνει πιο παραδοσιακά γκρι ρούχα, αλλά φορεμένα με απροσδόκητους τρόπους: σκεφτείτε μίνι φούστες πάνω από παντελόνια και παλτό πάνω από σακάκια.

Ο λόγος που πολλές γυναίκες λατρεύουν το γκρι είναι το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από την πασαρέλα στην καθημερινότητα. Η ηρεμία και η ουδετερότητα αυτού του χρώματος, σε όποια απόχρωση κι αν είναι, επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση στην γκαρνταρόμπα σας.

Φέτος, λοιπόν, θα δούμε γκρίζες μίντι φούστες, παραδοσιακά μάλλινα πλεκτά, αλλά και γκρι φούτερ με κουκούλα.

 

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας, μπορείτε να κάνετε το γκρι σύμμαχό σας για μια elegant και στυλάτη εμφάνιση!

miumiu.com

miumiu.com

Embroidered cotton hoodie

miumiu.com

SPLENDID ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ 46-101-036 GREY - 69,00€

shopbrand.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ