Gigi Hadid: Γιορτάζει τα γενέθλια της mini me κόρης της - 3 ετών η Khai και ευτυχία για το μοντέλο (φωτό)

Πανευτυχής το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid!

Η Gigi Hadid είναι πανευτυχής, καθώς η κορούλα της, η Khai, γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια. Τόσο το διάσημο μοντέλο, όσο και ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της μικρής, ο τραγουδιστής Zayn Malik, που ξεκίνησε από το boy band "One Direction" και ακολούθησε έπειτα σόλο καριέρα, πρέπει να πετάνε στα ουράνια.

Η Gigi Hadid ανέβασε στο Instagram συγκινητικές οικογενειακές στιγμές με την κόρη της. Της ετοίμασε δυο τούρτες, μια με ουράνιο τόξο και μονόκερους και μια με θέμα τη διάσημη παιδική ταινία "Frozen".

Επιπλέον, μοιράστηκε και σπάνια στιγμιότυπα των δυο τους σε τρυφερές στιγμές.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: "Γιορτάζαμε τα ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ μας αυτή την εβδομάδα & απλά είναι τιμή μου να είμαι η μαμά της, να βλέπω τη ζωή μέσα από αυτήν !!!! Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά, έξυπνη, θαρραλέα κολλητή μου !!!!!!!! ΠΑΙΔΙ ΟΝΕΙΡΟ/ αγάπη της ζωής μου".

Instagram @gigihadid

Instagram @gigihadid

Instagram @gigihadid

Instagram @gigihadid

Instagram @gigihadid

Instagram @gigihadid

Διαβάστε επίσης: Τζίτζι Χαντίντ: Πήγε για διακοπές στα νησιά Κέιμαν, αλλά τη συνέλαβαν - Γιατί χτύπησε συναγερμός στο αεροδρόμιο (φωτό)

Το διάσημο μοντέλο δεν μοιράζεται συχνά εικόνες με την κόρη της. Είχε ανεβάσει πριν κάποιο διάστημα μια όμορφη φωτογραφία στην οποία την κρατάει από το χέρι στα γυρίσματα του Next in Fashion, του ριάλιτι μόδας στο Netflix.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ