Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024: Τα 10 top trends της σεζόν - Fluffy, τεράστια μεγέθη & Bucket bags

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας σχέδιο; 

Το φθινόπωρο είναι εδώ και ήρθε η εποχή που ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις σε κάθε τομέα της μόδας.

Όπως πάντα, οι κορυφαίοι σχεδιαστές έδωσαν μέσα από τις πασαρέλες τους το στίγμα για τα trends που θα επικρατήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 όσον αφορά τις γυναικείες τσάντες.

Χρώματα, σχέδια και υλικά παρουσιάζονται σε έναν πλήρη οδηγό που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με το πιο στυλάτο και trendy αξεσουάρ που ταιριάζει στην περίσταση.

Κόκκινες τσάντες για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Κόκκινες)

Το κόκκινο είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στη μόδα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024. Εκτός λοιπόν από τα ρούχα και τα total red outfits, μεγάλο trend θα είναι και οι κόκκινες τσάντες.

Επομένως, ένας από τους πιο απλούς τρόπους να φορέσετε το κόκκινο χωρίς να δείχνει υπερβολικό είναι τα αξεσουάρ. Μπορείτε πολύ εύκολα να δώσετε χρώμα σε ένα σκούρο κατά τα άλλα σύνολο κρατώντας απλά μια τσάντα σε αυτό το χρώμα.

Πολλοί οίκοι μόδας, μεταξύ των οποίων οι Miu Miu, Chanel, Valentino, Ferragamo, Gucci και Marni, παρουσίασαν όμορφα κόκκινα κομμάτια που θα χαρίσουν άλλη εικόνα στην κάθε σας εμφάνιση.

Τσάντες χειρός και το Φθινόπωρο / Χειμώνα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Χειρός)

Το διαχρονικό αυτό σχέδιο τσάντας με τη μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχήματα θα παραμείνει στην κορυφή και αυτή τη σεζόν.

Κομμάτια απλά και κομψά, καθώς και πιο ιδιαίτερα σχέδια με διακοσμητικά στοιχεία ή περίεργα σχήματα θα αποτελέσουν μια όμορφη πρόταση για την καθημερινότητα και τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Από τις τριγωνικές top handle bags του οίκου Prada και τις πιο κλασικές Dior και Chanel, οι επιλογές για μια εντυπωσιακή τσάντα χειρός είναι αμέτρητες.

Η αλυσίδα επιστρέφει στις τσάντες τη σεζόν αυτή

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Αλυσίδα)

Ένα διακοσμητικό στοιχείο με διαχρονική αξία που θα αποτελέσει το Φθινόπωρο και το Χειμώνα μεγάλη τάση είναι η αλυσίδα. Λεπτή ή χοντρή, κοντή ή μακριά, δεν έχει σημασία, καθώς από μόνη της μπορεί να στολίσει μια τσάντα και να απογειώσει το σχέδιο της. Πρόκειται για μια λεπτομέρεια που θυμίζει κόσμημα και μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε σύνολο.

Οίκοι όπως οι Chanel, Victoria Beckham, Louis Vuitton, Stella McCartney, Givenchy και Roberto Cavalli, την χρησιμοποίησαν για να στολίσουν τις τσάντες της νέας τους συλλογής.

Οι τεράστιες τσάντες παραμένουν στην κορυφή

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Τεράστιες)

Οι oversized bags αποτελούν εδώ και πολλές σεζόν κορυφαία επιλογή, καθώς διαθέτουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και είναι ιδανικές για όσες θέλουν να κουβαλάνε τα πάντα μαζί τους.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες προτάσεις των διάσημων οίκων μόδας είναι αναμφίβολα η puzzle tote bag του Loewe. Υπήρχαν όμως και πολλές ακόμη όμορφες ιδέες από τους σχεδιαστές των Balmain, Bottega Veneta, Saint Laurent και Ferragamo.

Ασημί τσάντες για glamorous look

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Ασημί)

Σε μεταλλική απόχρωση, αλλά και διακοσμημένες με ασημένιες λεπτομέρειες ή στρας, οι τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 θα χαρίσουν στο look σας το glamorous style που χρειάζεται. Ακόμη κι αν το υπόλοιπο σύνολο αποτελείται από κάτι πιο ήσυχο, το αξεσουάρ αυτό θα του χαρίσει λάμψη.

Διάσημοι σχεδιαστές που δημιούργησαν ασημί τσάντες για τη νέα τους συλλογή είναι μεταξύ άλλων, αυτοί των Balmain, Coperni και Gucci.

Στρογγυλές και σφαιρικές τσάντες επιστρέφουν

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Στρογγυλές)

Δεν είναι όλες οι δημιουργίες των κορυφαίων σχεδιαστών για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα γωνιώδεις και τετραγωνισμένες. Μεγάλη τάση για τη σεζόν θα αποτελέσουν οι κυκλικές τσάντες που θα φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά της Chanel με την ασπρόμαυρη σφαιρική τσάντα που έχει το σχέδιο της καμέλιας, καθώς και εκείνη που θυμίζει μπάλα ποδοσφαίρου από τον οίκο Cormio. Κι αν δεν θέλετε μια εντελώς σφαιρική ή στρογγυλή τσάντα, μπορείτε να επιλέξετε μια ωοειδή, όπως αυτή του Bottega Veneta.

Fluffy τσάντες για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Fluffy)

Χνουδωτές και φουντωτές οι νέες τσάντες της σεζόν, θα χαρίσουν όχι μόνο ζεστασιά, αλλά και υπέροχο παιχνιδιάρικο στυλ στο ντύσιμο σας.

Καλυμμένες εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από γούνα και διακοσμημένες με ένα σωρό ακόμη μοντέρνες λεπτομέρειες, οι τσάντες των οίκων Givenchy, Chloé και Khaite μας δίνουν μια γεύση από τη νέα αυτή τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-2024.

Πέρα όμως από τα ιδιαίτερα σχέδια, μεγάλη ποικιλία θα έχουμε και στα χρώματα, αφού θα φορεθούν τόσο τα ουδέτερα, όσο και τα πιο ζωντανά.

Bucket bags επιστρέφουν στη μόδα

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Bucket)

Οι κυλινδρικές τσάντες που μοιάζουν με κουβά κάνουν δυναμικό come back τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024. Πρόκειται για μια τάση που θα δούμε τόσο στις πρωινές, όσο και στις βραδινές εμφανίσεις.

Φτιαγμένες από δέρμα, σουέντ ή νάιλον οι τσάντες αυτές σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων θα αποτελέσουν μια πολύ ωραία πρόταση για να ολοκληρώσετε τα φθινοπωρινά ή χειμωνιάτικα look σας.

Οι διάσημοι σχεδιαστές των οίκων Bottega Veneta, Etro, Givenchy, Paco Rabanne, Hermès και Ulla Johnson παρουσίασαν μια σειρά από όμορφα σχέδια bucket bag για τη νέα σεζόν.

Η επιστροφή των clutch στην κορυφή των τάσεων

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Clutch)

Τα στυλάτα αυτά τσαντάκια τύπου φακέλου που κρατιούνται στο χέρι ή κάτω από τη μασχάλη επιστρέφουν, με μεγάλη ποικιλία στα σχήματα τους, για να δώσουν στυλ στο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο ντύσιμο σας. Ορθογώνια, slouchy και στρογγυλεμένα στις άκρες είναι αυτά που ξεχωρίζουν, αναφέρει το beautetinkyriaki

Ο οίκος Saint Laurent παρουσίασε ένα λείο ορθογώνιο clutch, ενώ ο τεράστιος κροκό φάκελος του Bottega Veneta μπορεί να αποτελέσει την τέλεια επιλογή τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ. Από την άλλη μεριά, ο οίκος Miu Miu σχεδίασε ένα τσαντάκι που κρατιέται κάτω από τη μασχάλη και θυμίζει μεγάλο νεσεσέρ.

Studs στις τσάντες τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνα 2023 – 2024

Τσάντες Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 – 2024 (Studs)

Τα τρούκς θα αποτελέσουν ένα διακοσμητικό στοιχείο που θα δούμε τόσο σε μικρές, όσο και σε μεγάλες τσάντες της εποχής. Κάποιες φορές σε ασημί ή χρυσό χρώμα και άλλες στην βασική απόχρωση της τσάντας, οι λεπτομέρειες αυτές θα δώσουν άλλο στυλ στο ντύσιμο σας.

Πέρα όμως από το σχήμα και το χρώμα των τρουκς, διαφορές θα δούμε και στην ποσότητα τους. Ορισμένες τσάντες διαθέτουν μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, ενώ άλλες είναι πλήρως καλυμμένες από αυτά.

Μερικοί από τους διάσημους οίκους που στόλισαν με studs τις τσάντες της νέας τους κολεξιόν είναι οι Moschino, Valentino και Weinsanto.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ