Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας: Σικ με total black outfit στο πλευρό του Βασιλιά Φελίπε - Είδαν την όπερα "Μήδεια" στο Βασιλικό Θέατρο

Εκθαμβωτική και κομψή παρουσία!

Ο Βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η σύζυγός του Βασίλισσα Λετίσια βρέθηκαν στα εγκαίνεια του Teatro Real για την καλλιτεχνική σεζόν 2023/2024. Οι royals παρακολούθησαν την πρεμιέρα της όπερας «Μήδεια» του Luigi Cherubini.

Το Βασιλικό Θέατρο της Ισπανίας παρουσίασε μια παραγωγή με την υπογραφή του μουσικού Ivor Bolton και του Paco Azorin. Το βασιλικό ζεύγος της χώρας δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο αυτό ξεκίνημα που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη.

Όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν φυσικά πάνω στην πανέμορφη και πάντα σικ Βασίλισσα Λετίσια.

Η Βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα στενό στο πάνω μέρος που ανοίγει με "πριγκιπικό" τρόπο προς τα κάτω. Τη λεπτή μέση τόνισε με μια διακριτική μαύρη δερμάτινη ζώνη.

Και τα αξεσουάρ της συμμορφώθηκαν στο total black στυλ. Στα χέρια της κρατούσε ένα διακριτικό μικρό τσαντάκι, ενώ φόρεσε και απίθανα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τη χρωματική μονοτανία έσπασε με τα ασημένια σκουλαρικια της και το ασορτί βραχιόλι.

Instagram @vanitatis

Ο Βασιλιάς Φελίπε από δίπλα της επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και κίτρινη γραβάτα.

Instagram @vanitatis

Instagram @vanitatis

Instagram @vanitatis

Instagram @vanitatis

Instagram @vanitatis

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έγινε 51 ετών! Ας θυμηθούμε τις καλύτερες εμφανίσεις της πιο καλοντυμένης royal - Από μονόχρωμα κοστούμια μέχρι floral φορέματα προσιτά σε όλες (φωτό)

Η αρχή της νέας σεζόν για το Teatro Real ήταν σίγουρα πολυτελής.

Στην πρεμιέρα παρεβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Μαδρίτης, José Luis Martinez Almeida, ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Μαδρίτης, Enrique Ossorio, η Πρόεδρος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων, Francina Armengol, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Miquel Iceta, ο Πρόεδρος της Teatro Real, Gregorio Marañón και ο Γενικός Διευθυντής της Teatro Real, Ignacio Garcia-Belenguer.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ