Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Εξώφυλλο στη Vogue με την "Ινδιάνα" Λίλι Γκλάντστουν - Ζευγάρι στη νέα τους ταινία με σκηνοθέτη τον Σκορτσέζε

Σπάνια φωτογράφιση!

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο πραγματοποίησε μια σπάνια φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Λίλι Γκλάνστοουν, η οποία είναι ηθοποιός με καταγωγή από τους αυτόχθονες πληθυσμούς των ΗΠΑ.

Ο Leonardo Di Caprio και η Lily Gladstone θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία “Killers of the Flower Moon”, η οποία αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στο Apple TV+, σε σκηνοθεσία Martin Scorsese. Ο προϋπολογισμός της ταινίας φτάνει τις 160 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας. 

Το νέο έπος του σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Θίγει ένα συναρπαστικό και επίκαιρο θέμα: μια επανεξέταση πραγματικών γεγονότων στην κομητεία Osage της Οκλαχόμα, κατά τη δεκαετία του 1920, όπου τα δικαιώματα γης και τα αποθέματα πετρελαίου έκαναν τους Osage να είναι ο πλουσιότερος κατά κεφαλήν πληθυσμός στον κόσμο και το επίκεντρο της δολοφονικής προσοχής των λευκών κατοίκων.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της αδικίας που βίωσαν οι Osage, έθνος των ιθαγενών Αμερικανών.

Instagram @britishvogue

Η πλοκή της ταινίας

Ο Ντι Κάπριο και ο Γκλάντστοουν υποδύονται τους Έρνεστ και Μόλι Μπούρχαρτ, ένα διαφυλετικό ζευγάρι που ζει στο Osage Reservation στη δεκαετία του 1920 στην Οκλαχόμα. Ο Ντι Κάπριο είναι αξιοσημείωτος ως βετεράνος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου που ελπίζει –όπως πολλοί φτωχοί, φιλόδοξοι λευκοί της εποχής– να βρει την τύχη του στην άνθηση του πετρελαίου Osage.

Αλλά η Γκλάντστοουν, η ίδια περήφανη ιθαγενής Αμερικανίδα, η οποία μεγάλωσε στο Blackfeet Indian Reservation που απλώνεται στη βόρεια Μοντάνα και στα σύνορα με τον Καναδά, είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας έδωσαν συνέντευξη και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από την ταινία αλλά και από την μεταξύ τους συνεργασία.

Instagram @britishvogue

«Η Λίλι είναι απολύτως εκπληκτική σε αυτή την ταινία», λέει ο Ντι Κάπριο. «Μεταφέρει ολόκληρη την ταινία και την ιστορία».

Χάρη στην άνθηση του πετρελαίου, για ένα διάστημα στις αρχές του 20ου αιώνα οι Osage δεν ήταν μόνο πλούσιοι, αλλά και οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο κατά κεφαλήν. Οι έγχρωμοι άνθρωποι είναι οι εύποροι Αμερικανοί. Είναι μια από τις πιο συγκινητικές και συναρπαστικές πτυχές της ταινίας.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη», είπε η Γκλάντστοουν. «Ενθουσιασμένη και τόσο αποκαρδιωμένη», συνεχίζει. «Είναι σαν, γιατί δεν έμεινε έτσι;»

Διαβάστε επίσης: Καυτά φιλιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την 25χρονη Βιτόρια Τσερέτι - Ξέφρενο πάρτι στην Ίμπιζα (φωτό & βίντεο)

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη φωτογράφιση της Vogue

Ο φωτογράφος Craig McDean απαθανάτισε το όραμα της Lily, δηλαδή το να δώσει έμφαση στους γηγενείς σχεδιαστές.

Instagram @britishvogue

Instagram @britishvogue

Instagram @britishvogue

Instagram @britishvogue

Instagram @britishvogue

Instagram @britishvogue

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ