Πολωνία: Πατέρας και κόρη έκρυβαν τα 3 δολοφονημένα μωρά που γεννήθηκαν με αιμομιξία – Η αρρωστημένη ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου (φωτό)

Μία φρικιαστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Πολωνία, όταν η αστυνομία ανακάλυψε τρία νεκρά μωρά στο υπόγειο ενός σπιτιού.

Ένας 54χρονος άνδρας και η 20χρονη κόρη του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για φόνο και αιμομιξία, όπως μετέδωσαν το Σάββατο τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα ενός νεογέννητου, που αναγνωρίστηκε ως το παιδί της 20χρονης γυναίκας την Παρασκευή στο χωριό Τσέρνικι, νότια του Γκντανσκ. Η έρευνα αποκάλυψε άλλο ένα πτώμα την ίδα μέρα, ενώ το τρίτο ανακαλύφθηκε το Σάββατο.

Το μικρότερο από τα νεκρά βρέφη ήταν περίπου τριών εβδομάδων.

Τα πτώματα μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική μονάδα για νεκροψία - νεκροτομήσύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχέςΗ αστυνομία ερεύνησε το ακίνητο χρησιμοποιώντας έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και ένα drone- σαρωτή 3D. 

Ο εισαγγελέας Mariusz Duszynski από την περιφερειακή εισαγγελία του Γκντανσκ, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TVN24, ότι τη γυναίκα βαραίνουν δύο κατηγορίες δολοφονίας και μία για αιμομιξία.

Ο 54χρονος πατέρας της γυναίκας οδηγήθηκε επίσης στο γραφείο του εισαγγελέα. Κατόπιν ο εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι ο άνδρας κατηγορήθηκε για τρεις δολοφονίες στην υπόθεση των νεκρών μωρών, ενώ τον βαραίνουν και άλλες δύο κατηγορίες για αιμομιξία.

Τι λένε οι γείτονες για την οικογένεια 

Η γυναίκα του 54χρονου, Hanna πέθανε πριν από 15 χρόνια σε ηλικία 38 ετών όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, δηλώνουν οι γείτονες.

Neighbours believe that Hanna Gierasik, wife of Piotr, died at 38 after she learned of her husband's abuse against their daughter

Είχαν 12 παιδιά που ήταν υπό τη φροντίδα του πατέρα τους όταν έμειναν ορφανά από μητέρα. Οι γείτονες ανέφεραν ακόμα ότι στη συμπεριφορά του δεν υπήρξε κάτι ύποπτο, ούτε στη συναναστροφή του με τους υπόλοιπους ντόπιους. Ζούσε στο χωριό περίπου 25χρόνια. Ωστόσο, οι γείτονες επιβεβαιώνουν ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο σπίτι του. «Φώναξε τρομερά, φώναζε και βλασφημούσε αυτά τα παιδιά», είπε ένας από τους κατοίκους του Τσερνίκι.

Πρόσθεσε επίσης: «Όλο το χωριό ήξερε. Είναι ένα μικρό χωριό, οπότε όλοι ήξεραν για αυτά τα πράγματα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ