Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας: Σικ με baby pink outfit - Ο "σκανταλιάρης" γιος της Πρίγκιπας Γκάμπριελ & το ροζ τσαντάκι (φωτό)

Αξιολάτρευτος ο μικρός πρίγκιπας!

Η Πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία κοντά στο βασιλικό παλάτι στη Στοκχόλμης μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Η συναυλία αποτέλεσε το τέλος των 3ημερων χρυσών εορτασμών ιωβηλαίου του Carl XVI Gustaf.

Για αυτήν την εμφάνιση η πριγκίπισσα Σοφία επέλεξε ένα κομψό midi φόρεμα σε baby pink και ασορτί σακάκι, ενώ φόρεσε και nude γόβες. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα πιάσει μια χαλαρή κοτσίδα και να αφήσει ανέμελες αφέλειες να πέφτουν στο πρόσωπό της.

Την εξαιρετική πινελιά έδωσε στο πανέμορφο outft της το μικροσκοπικό ροζ τσαντάκι της. Ωστόσο, δεν το κρατούσε η ίδια, αλλά ο...ζωηρούλης γιος της!

Instagram @pointdevue

Μπορεί τα βλέμματα να έπεφταν στην στυλιστική επιλογή της Πριγκίπισσας Σοφίας, αλλά την παράσταση έκλεψε ο 6χρονος πρίγκιπας Γκάμπριελ.

Το τσαντάκι δεν ήταν ο μόνος λόγος.

Νιώθοντας πλήξη απαθανατίστηκε να κάνει γκριμάτσες και να "ψαχουλεύει" τα πράγματα της μητέρας του.

Instagram @pointdevue

Instagram @pointdevue

Instagram @pointdevue

Διαβάστε επίσης: Καλό καλοκαίρι μας εύχονται ο πρίγκιπας Carl και η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Σοφία με τα τρισχαριτωμένα πριγκιπάκια τους (φωτό)

Instagram @swedish.royal

Instagram @swedish.royal

Instagram @swedish.royal

Instagram @swedish.royal

Κουκλάκι ο πρίγκιπας Αλέξανδρος στα 7 του χρόνια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ