Ο απόλυτος οδηγός για μια διαχρονική γκαρνταρόμπα! Λευκά T-shirt, glam πουκάμισα, κλασικά τζιν & slip dresses - Τα απαραίτητα ρούχα για κάθε γυναίκα

Μάθετε τι πρέπει να έχει η κάθε ντουλάπα!

Η δημιουργία μιας διαχρονικής γκαρνταρόμπας απαιτεί αφοσίωση και υπομονή. Το πρώτο βήμα είναι να αξιολογήσετε τα υπάρχοντα ρούχα σας και να εντοπίσετε τυχόν κενά που μπορεί να έχετε.

Φυσικά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας.

Ένα ρούχο που δεν πρέπει σίγουρα να λείπει είναι τα λευκά μπλουζάκια. Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα στυλ που να ταιριάζει τέλεια, δίνοντας προσοχή στο στρίφωμα και στο μήκος των μανικιών. Επίσης ένα καλό πουκάμισο εξαιρετικής ποιότητας θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με παντελόνι, blazer και loafers για επίσημες περιστάσεις ή τζιν και λευκά sneakers για πιο χαλαρές στιγμές.

Πάμε τώρα στα πανωφόρια. H καμπαρντίνα είναι μια διαχρονική επιλογή που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Και μην ξεχνάτε τις τσάντες – μια ευρύχωρη, στιβαρή τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα, είναι μια σοφή επιλογή.

Για να βρείτε τι πραγματικά χρειάζεστε, κάντε το εξής κόλπο!

Γυρίστε όλες τις κρεμάστρες προς την ίδια κατεύθυνση και κάθε φορά που φοράτε κάτι, γυρίστε την κρεμάστρα από την άλλη. Μετά από ένα μήνα, θα έχετε ξεκάθαρη αίσθηση των βασικών στοιχείων της γκαρνταρόμπας, είτε πρόκειται για ένα λευκό πουκάμισο, είτε για ένα κλασικό τζιν.

Πάμε να δούμε μερικά ρούχα και αξεσουάρ που είναι σχεδόν πάντα απαραίτητα σε μια ντουλάπα!

ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ -12,95 EUR

zara.com

Τζιν Vintage Mom Fit Ultra High Ankle - 34,99 €

hm.com

INTERLOCKING G HORSEBIT PRINT SILK SHIRT - $ 1,950

gucci.com

TRENCH COAT IN GABARDINE

ysl.com

MARC JACOBS THE NANO - 150,00 €

kalogirou.com

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά ακόμα κλασικά κομμάτια:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ