Made in Greece τα καλλυντικά της topwoman Δήμητρα Κατσαφάδου ''La vie en rose'': Με 46 καταστήματα, κέρδη 7,3 εκατ. ευρώ, μηδενικό δανεισμό (φωτό - βίντεο)

Οι καλλυντικές κρέμες La Vie en Rose περιέχουν φυτικά συστατικά. Συνδυάζουν δραστικές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής αξίας και αιθέρια έλαια.

Η La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou είναι βραβευμένη ελληνική εταιρεία παρασκευής καλλυντικών προϊόντων πλούσια σε φυτικά συστατικά.

Δημιουργήθηκε το 2016 από τη Δήμητρα Κατσαφάδου, μια δυναμική επιστήμονα, η οποία, έχοντας μια μικρή κατσαρόλα και ένα μίξερ στην κουζίνα του σπιτιού της, άρχισε να πειραματίζεται με την παρασκευή καλλυντικών κρεμών.

 

 

 

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει μια αλυσίδα μία αλυσίδα 45 υποκαταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, που λειτουργούν υπό τη διεύθυνση της μητρικής εταιρείας, καθώς και ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας των προϊόντων, αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ, με έδρα την Αγία Παρασκευή Αττικής. Τα προϊόντα της La Vie En Rose συνεχώς εμπλουτίζονται, εξελίσσονται και διανέμονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Αξιοσημείωτη είναι η δημοφιλία της εταιρείας και της ιδρύτριάς της, Δήμητρας Κατσαφάδου, στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Η σελίδα της εταιρείας στο Facebook, La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou, ακολουθείται από 465 χιλιάδες άτομα, με βαθμολογία 5 αστέρια, ο λογαριασμός της εταιρείας στο Instagram @lavieenrose_gr αριθμεί περίπου 760 χιλιάδες ακολούθους, ενώ ο προσωπικός λογαριασμός της Δήμητρας Κατσαφάδου @katsafadou αριθμεί περίπου 780 χιλιάδες ακολούθους.

Η δημιουργός της La Vie En Rose & το success story της

 

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και κάτοχος Μεταπτυχιακού από το Τμήμα της Ανόργανης Χημείας (ΕΚΠΑ), με τίτλο: «Οργανική και Ανόργανη Σύνθεση Καλλυντικών».

''Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Χημικό της Αθήνας, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των χημικών στοιχείων από μια άλλη οπτική, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η Χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Διάφορα σωματίδια αρέσκονταν να ενώνονται με κάποια, ενώ με άλλα καθόλου...Η παραπάνω παρατήρηση με ώθησε να αναπτύξω μια δική μου χημεία, η οποία υπακούει άριστα στη δημιουργία πλούσιων κρεμών και καλλυντικών γενικότερα.''

 

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια αυτοδημιούργητη επαγγελματίας με μια αυθεντική εξωστρέφεια ως άνθρωπος. Το 2016 δημιούργησε ένα μικρό εργαστήριο στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Αγίου Ιωάννου 75, το οποίο, αρχικώς, εξυπηρετούσε και τις λιανικές πωλήσεις.

Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη και εκτίμησε τη νέα τότε χημικό και το όραμα της, με αποτέλεσμα η La Vie En Rose να είναι, πλέον, μια εταιρεία που απαριθμεί 45 και πλέον μητρικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και το εξωτερικό, απασχολεί 200 περίπου εργαζομένους, ενώ αναπτύσσει συνεργασίες με κέντρα αισθητικής, καταστήματα εμπορίας καλλυντικών και πλαστικούς χειρουργούς.

 

 

 

Βραβεύσεις

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, η La Vie En Rose και η Δήμητρα Κατσαφάδου προσωπικά, έχουν αποσπάσει πολλά και σημαντικά βραβεία.

 

Ενδεικτικά αναφέρονται:

‧ Γυναίκα Επιχειρηματίας της Χρονιάς (Leading Women in Business, 2016-2022)
‧ Βραβείο από το Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την καινοτομία του μύκητα Kombucha (2018)
‧ Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για την κρέμα προσώπου με τον πολτοποιημένο μύκητα Κομπούχα, που απενεμήθη στην εφευρέτη χημικό Δήμητρα Κατσαφάδου (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, 2020)
‧ Βραβείο Ελληνικής εταιρείας με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα (Action in Greece, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 2020)
‧ Βράβευση των προϊόντων της La Vie en Rose στον διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ επί τρεις συνεχόμενες χρονιές(2020-2022)
‧ Βραβείο Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας (3rd Innovation and Entrepreneurship Awards - INNOVATE GREECE 2021)
‧ Τιμητικό βραβείο για την ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία καλλυντικών (Diamonds of the Greek Economy 2021)
‧ Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για τη σειρά 'Dimitra Katsafadou', που συνδυάζει τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά με το αληθινό κεφίρ (ΟΒΙ 2022)
‧ Βράβευση της ‘La Vie en Rose by Dimitra Katsafadou’ (Βραβεία Diamonds of the Greek Economy από τη Ναυτεμπορική 2022)
‧ Τιμητική βράβευση της Δήμητρας Κατσαφάδου για την καινοτομία στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συνεισφορά (UNESCO Πειραιώς και Νήσων 2023)
‧ Τιμητική διάκριση για την Καινοτομία και Πρωτοπορία στον τομέα των καλλυντικών προϊόντων (Med-Professionals: Medical Awards, 2023)

Σύμφωνα με τον δημοσιευμένο ισολογισμό της για το έτος 2021 ο τζίρος της ξεπερνάει τα 18, 9 εκατομμύρια € και τα καθαρά της κέρδη τα 7,3 ενώ δεν έχει απολύτως κανένα δάνειο από τράπεζες.

 

 

 'Προκειμένου να κάνεις πραγματικότητα το όραμα σου πρέπει να 'παντρευτούν' άριστα ο νους (η λογική), η γνώση, η ελπίδα, η τύχη, η πολλή δουλειά, η επιμονή και υπομονή, το ρίσκο, και η πίστη'-  Δήμητρα Κατσαφάδου, δημιουργός της 'La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou Cosmetics S.A.'

Δείτε εδώ περισσότερα για την εταιρεία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ