Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: «Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σας σιχάθηκα» - Τι την έκανε έξαλλη στη Μύκονο (φωτό)

Τον αποτροπιασμό για τη συμπεριφορά και τον ρατσισμό των ανθρώπων εξέφρασε σε ανάρτησή της, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Το περιστατικό που την εξόργισε συνέβη σε γκαλερί στη Μύκονο, όπου η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση πήγε με τον γιό της, αλλά τη Νόρμα, τη γυναίκα από τις Φιλιππίνες που εργαζόταν στο σπίτι τους πριν γεννηθεί η ίδια και θεωρεί δεύτερη μητέρα της.

Η Νόρμα βρίσκεται ακόμα στο πλευρό της ως "γιαγιά" του μικρού Νίκου Βασιλειάδη Κούρκουλου.

"Σας σιχάθηκα": Εκτός εαυτού με ιδιοκτήτη γκαλερί στη Μύκονο η Εριέττα Κούρκουλου, που προσέβαλλε τη "δεύτερη μαμά" της

Η Εριέτα σε ανάρτησή της περιγράφει το περιστατικό που την εξόργισε

"Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας - ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα. Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.

Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος "don’t touch!”.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε.

Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!

Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η "ευτυχία μου" (λες και γνωριζόμαστε από χθες).

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!

Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα.

Σε παλαιότερη ανάρτηση είχε αναφερθεί στη Νόρμα, γράφοντας:

"Η Νόρμα δούλευε με την οικογένειά μου πριν ακόμα γεννηθώ και αργότερα με μεγάλωσε. Η Νόρμα είναι και αυτή μητέρα μου με όλη την έννοια της λέξης. Μου κρατούσε το χέρι τα βράδια που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, με μάλωνε όταν παραφερόμουν και με αγαπούσε ανιδιοτελώς. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που την έχω ακόμα μαζί μου σε κάθε όμορφη και δύσκολη στιγμή της ζωής μου.

Η Νόρμα είναι ο λόγος που έγινα ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Η αγάπη και ο θαυμασμός μου για αυτή την γυναίκα, που έμενε τόσα χρόνια μακριά από τους δικούς της για να τους στηρίξει οικονομικά και συνεχίζει να μένει γιατί πλέον και εκείνη με αισθάνεται παιδί της, είναι τέτοια που δεν περιγράφεται.

Εριέττα Κούρκουλου

Με κάνει έξαλλη να ακούω ανθρώπους της δήθεν "high society” να χρησιμοποιούν την λέξη "Φιλιππινέζος", λες και το "Φιλιππινέζος" περιγράφει κάποια μαζική ιδιότητα όλων των ανθρώπων αυτής της καταγωγής. Αυτή η αντιμετώπιση είναι ρατσιστική και δεν αντικατοπτρίζει την δύναμη των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας και θυσιάζουν τα πάντα για να ζήσουν τις οικογένειές τους...

Η δική τους δύναμη, είναι μια δύναμη που οι άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς δεν θα την αποκτήσουν ποτέ, γιατί έχουν την τάση να αισθάνονται ανώτεροι, ενώ στην πραγματικότητα είναι μπερδεμένα ανθρωπάκια χωρίς συναίσθηση και αξιοπρέπεια".

κουρκουλου γαμος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ