Ράσελ Μπραντ: 16χρονη τον κατηγορεί ότι την βίαζε κατ' επανάληψη - Την έπαιρνε από το σχολείο με αυτοκίνητο του BBC

Για βιασμό κατηγορείται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός!

Τα σκάνδαλα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών από τον χώρο του θεάματος δεν έχουν τέλος. Αυτήν τη φορά κατηγορούμενος είναι ο Βρετανός ηθοποιός Russell Brand.

Τέσσερις γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον ηθοποιό για σεξουαλικές επιθέσεις από το 2006 έως το 2013. Ο κωμικός ηθοποιός κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων ήταν παρουσιαστής σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και σε τηλεοπτικά κανάλια, όπως τα Channel 4, MTV, Radio X και BBC.

Τις αποκαλύψεις έκαναν οι Times. Οι κατηγορίες κατά του Μπραντ θορύβησαν το BBC το οποίο ανακοίνωσε ότι «εξετάζει επειγόντως το θέμα» καθώς την εποχή των κατηγοριών ο ηθοποιός εργαζόταν για το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η κατηγορία 16χρονης για βιασμό

Η βαρύτερη κατηγορία έρχεται από τη 16χρονη τότε, με το ψευδώνυμο Άλις, η οποία δήλωσε ότι: «Όταν το αυτοκίνητο με πήρε από το σχολείο, ήταν το ίδιο αυτοκίνητο... Ήξερα ότι αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο του BBC», δήλωσε στους Sunday Times.

Η Άλις ισχυρίζεται ότι ήταν 16 ετών όταν ο 31χρονος τότε σταρ την αποκάλεσε «παιδί» και της επιτέθηκε σεξουαλικά στους τρεις μήνες που είχαν σχέση την οποία η κοπέλα χαρακτήρισε «καταχρηστική και ελεγκτική».

Η Άλις περιέγραψε επίσης και μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια, καθώς σημείωσε ότι «της πίεσε με το μόριό του τον λαιμό της». Εκείνη τον χτύπησε στο στομάχι για να τον κάνει να σταματήσει.

Ο ηθοποιός Russell Brand έχει συμμετάσχει και σε διάφορες ταινίες του Χόλιγουντ, όπως τις Forgetting Sarah Marshall, Get Him To The Greek και Arthur.

Τα παιδικά χρόνια του Russell Brand

Όταν ήταν μικρός και ειδικότερα στην εφηβεία είχε πέσει ο ίδιος θύμα βιασμού από δάσκαλό του.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά ούτε μέσα στο σπίτι. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν 6 ετών και έκτοτε δεν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του. Η μητέρα του ξανάφτιαξε τη ζωή της, αλλά ο Russell σε μια διαφωνία με τον σύντροφο της μητέρας του, έφυγε από το σπίτι. Όταν συνέβη αυτό ήταν 16 ετών.

Ο εθισμός στα ναρκωτικά και οι 9 οργασμοί

Ο ηθοποιός ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Τον Απρίλιο του 2012, ο Μπραντ κατέθεσε ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής για τον εθισμό στα ναρκωτικά, μοιραζόμενος τις εμπειρίες του και την άποψή του ότι τα ναρκωτικά πρέπει να αποποινικοποιηθούν.

Ακόμη, είχε δηλώσει κάποια στιγμή ότι είχε 9 οργασμούς σε ένα βράδυ, μια δήλωση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά στα social media.

Εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με τη διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry, γεγονός που ξεκίνησε τις φήμες περί απιστίας.

Τι δήλωσε η Katy Perry για τις κατηγορίες

Η τραγουδίστρια δήλωνε τότε: "Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν τον παντρεύτηκα."

"Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το τέλος του (γάμου), αλλά μετά ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια, την οποία δεν μπορώ απαραίτητα να αποκαλύψω γιατί την κρατάω κλειδωμένη στο χρηματοκιβώτιό μου για μια βροχερή μέρα", δήλωσε η τραγουδίστρια. "Αφέθηκα ελεύθερη και έλεγα: "Δεν ξέρω τι να κάνω: Αυτό δεν οφείλεται σε μένα, αυτό είναι πέρα από μένα. Οπότε έχω προχωρήσει από αυτό".

Η Perry αρνήθηκε να διευκρινίσει τι γνώριζε για τον Brand, με τους θαυμαστές της να εικάζουν τότε ότι ο Brand μπορεί να ζήλευε και να μην υποστήριζε τη διασημότητα της πρώην συζύγου του, η οποία επισκίαζε τη δική του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ