Βασίλισσα Ράνια - Βασίλισσα Ματθίλδη: Ποια φούστα προτιμάτε από τις δύο; Οικοδέσποινα η Τζιλ Μπάιντεν με office look (φωτό)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν η Βασίλισσα Ράνια, η Βασίλισσα Ματθίλδη και η Τζιλ Μπάιντεν ενόψει της εκδήλωσης της UNICEF για τα δικαιώματα των παιδιών.

Και οι 3 κυρίες έδειχναν υπέρκομψες και φυσικά όλα τα φώτα ήταν στραμμμένα πάνω τους.

Τον ρόλο της οικοδέσποινας υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία έκανε μία πολύ σικ εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: Belgian National Day! Τι φόρεσαν οι royals στη μεγάλη συναυλία της επετείου - Floral φορέματα & μπλούζα με κρόσια (φωτό)


instagram @queenrania

Συγκεκριμένα, η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε με ένα μονόχρωμο baby blue κοστούμι που αποτελεί πηγή έμπνευσης για το τέλειο office look.

Διαβάστε ακόμη: Μπριζίτ Μακρόν - Τζιλ Μπάιντεν: Οι 2 πρώτες Κυρίες συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις τους -Total white look & baby blue κοστούμι για τις φίλες πλέον (φωτό)

Η Ράνια της Ιορδανίας από την άλλη προτίμησε μία σκουρόχρωμη midi φούστα Dior την οποία συνδύασε άψογα με το ασορτί Bottega Veneta clutch της.

 

 

Τα χνάρια της ακολούθησε και η Ματθίλδη του Βελγίου η οποία φόρεσε μία εξίσου σικ midi ριγέ φούστα με λευκή μακρυμάνικη μπλούζα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ράνια: Έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό look - Λευκό πουκάμισο & λιλά πλισέ φούστα (φωτό)

 

Η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ