Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου κοριτσιού του - ''Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού''

Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου από τον «αέρα» της εκπομπής της, περιγράφοντας ότι το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής και η φαρμακοποιός σύντροφός του έγιναν γονείς.

«Η Μαριλού γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι κοντά στα 4 κιλά.

 

Η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο, πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου που είναι καλή φίλη της Μαριλούς Κόζαρη.

Δείτε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα - 6 κουμπάροι και δεκάδες celebrities (φωτό - βίντεο)

Η σχέση τους, ο γάμος στην Αίγινα και το πρώτο τους μωράκι 

Το ζευγάρι,παντρεύτηκε  στην Αίγινα στις 27/5 όπου στο σπίτι του Πάνου Μουζουράκη είχε στηθεί ένα γλέντι με πολλή μουσική και χορό. 

Η υπέρλαμπρη νύφη έφθασε συνοδεία του πατέρα της με ένα vintage αυτοκίνητο.

Η σύντροφος του τραγουδιστή είναι 30 ετών και διατηρεί φαρμακείο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης ενώ τη συνδέει στενή φιλία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Πρίν από λίγες ώρες ο Πάνος Μουζουράκης, ανάρτησε στο Instagram του, μια φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι. 

 

 

Στην ανάρτηση έγραψε: ''Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.

Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας.

Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ